banner249

Yarınlarımızı birlikte inşa edeceğiz!

Aday Adaylığını açıkladığı günden buyana ziyaretlerine ara vermeden devam eden Nilgün Ök, “Kadınlarımızla bir araya geliyor ve bölge adına paylaşımda bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yapacağımız başarılı çalışmalar ve projeler ile inşallah yarınlarımızı birlikte inşa edeceğiz” dedi.

Yarınlarımızı birlikte inşa edeceğiz!
banner240

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan aday adaylığı sürecinde sürekli ziyaretler yaparak vatandaşlarla bir araya gelen Nilgün Ök, çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Pamukkale ilçemizin gönlüne ve hizmetine talibiz diyen AK Parti Belediye Başkan aday adayı Nilgün Ök, kadın erkek, genç yaşlı tüm vatandaşlara ulaşmak ve hizmet sevdasını anlatmak için Pamukkale İlçesi sınırlarında olan tüm mahalleleri ve beldeleri ziyaret ediyor. 


Özellikle kadınların büyük desteğini alan ve ev ziyaretlerinde bulunan AK Parti Belediye Başkan aday adayı Nilgün Ök, “Aday adaylığımı açıkladığım günden bu yana ziyaretlerime ara vermeden devam ediyorum. Mahallelerimizde, evlerimizde, halkımızla bir araya geliyor, esnaf ziyaretleri gerçekleştiriyorum. Sürekli onlarla iç içeyim. Şuan zaten Denizli Belediye Başkan yardımcılığı görevini yürütmekteyim. 

Şu anki görevim sebebiyle Pamukkale ilçemizde nelere ihtiyaç duyulduğunu ve neler yapılması gerektiğini biliyorum. Tabiî ki aday adaylığım öncesinde Pamukkale bölgesi için hazırladığım projelerim var. Denizli Belediyesi olarak 10 yılda yaşayan bir şehrin çehresini değiştirdik. Denizli’nin büyük şehir olması ile birlikte hizmet götüremediğimiz bölgelerimizde çalışmalar yaparak Denizli’yi daha özel bir şehir haline getireceğiz. 

10 yıldır devam eden hizmet destanımızı Pamukkale İlçemizde de devam ettirmek için bu kutsal göreve talip oldum. Pamukkale beldesi için benimde çok büyük hayallerim var. Gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretler ile özellikle kadınlarımız ile bir araya gelip görüş alışverişi yapmak bizleri daha çok mutlu ediyor. Ülkenin geleceğinde kadınların, anne, eş ve çalışan kimlikleriyle büyük sorumlulukları var. Bu nedenle kadınlar karar alma süreçlerinde ve sosyal hayatta daha fazla varlık göstermelidir. Çünkü daha yapacak çok hizmetimiz var. Pamukkale ilçemizde yaşayan halkımızın ve özellikle kadınlarımızın yüzleri başka gülecek ve sesleri daha gür çıkacak” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER