banner249

Kemal Tuncer Yüz Haber’de

Denizli Özel Empati Danışmanlık Eğitim Merkezi kurucusu Kemal Tuncer, bundan sonra Yüz Haber.Com okurları için yazacak.

Kemal Tuncer Yüz Haber’de
banner240

Yüz Haber’in güçlü kalemleri arasına Özel Denizli Empati Danışmanlık Eğitim Merkezi kurucusu Kemal Tuncer de katıldı. Siyasi, ekonomi, spor, yaşam, eğitim, sağlık ve teknoloji alanlarında güçlü kalemlere sahip olan Yüz Haber’in yazar kadrosunda güçlü bir kalem daha dahil oldu. Kemal Tuncer, bundan sonra Psikolojik Danışma ve Rehberlik alanında yazacağı yazılarıyla Yüz Haber.Com okurlarına çok önemli bilgileri paylaşacak. Yüz Haber ailesi olarak sayın Kemal Tuncer’e yapacağı çalışmalardan dolayı başarılar diliyoruz. 


KEMAL TUNCER KİMDİR
20.08.1975 Denizli doğumluyum. İlk, orta ve lise eğitimimi Denizli ‘de tamamladım. 1993 yılında İstanbul Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik lisans programına başladım ve bu programı 1997 yılında tamamladım. 1997-1998 yılları arasında Çapa Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi Ana Bilim Dalında stajımı yaptım.1998-2000 yılları arasında İstanbul’da Bakırköy Psikolojik Danışmanlık Merkezinde Psikolojik Danışman olarak çalıştım. Yine aynı dönemde askerlik vazifemi Şırnak 6. Piyade Tugayı'nda asteğmen olarak tamamladım. Askerlik görevimde de mesleğimi icra etmeye devam ettim. 

2000 yılında döndüğüm memleketimde , 2000 yılından 2006 yılına kadar özel eğitim merkezinde eğitmen ve psikolojik danışman olarak görev yaptım. 2006 yılında kurduğum Özel Denizli Empati Danışmanlık şirketiyle de hem özel eğitim alanında hem de psikolojik danışmanlık alanında hizmet vermeye devam ediyorum. 

Denizli’de Albayrak Meydanı ‘ndaki özel eğitim ve rehabilitasyon merkezimiz uzman kadrosuyla eğitim vermektedir. Yine Kınıklı ‘daki ofisimizde çocuk, genç ve yetişkin danışanlarıma psikolojik danışmanlık hizmeti vermeye çalışıyorum. Ayrıca doğduğum ve doyduğum şehir olan güzel Denizli'me de 2 dönemdir Ticaret Odası Meclisi aracılığıyla bir nebze de olsa katkı koymaya çalışıyorum

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER