banner249

Üç taş izleyiciden tam not aldı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, geçtiğimiz yıl sahnelenen ve büyük bir ilgiyle izlenen ‘Üç Taş’ adlı oyunu yeni sezonda Acıpayam’da sergiledi.

Üç taş izleyiciden tam not aldı
banner240

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ve Acıpayam Belediyesi işbirliği ile Acıpayam Talip Özkan Kültür ve Sanat Merkezinde sergilenen ''Üç Taş'' adlı tek perdeli tiyatro oyunu izleyicilerden tam not aldı. 


Sinan Küçüköz ’ün yazıp yönettiği oyunda, Denizlili olup gerek Çanakkale Savaşı’nda gerekse Milli Mücadele döneminde savaşa katılanların yaşadıkları ve cephe gerisinde kalanların nasıl mücadele ettikleri dramatik şekilde izleyiciye aktarıldı. 

Oyunda Müftü Ahmet Hulusi Efendi'nin yaşamından da kesitler sunuldu. Denizli'nin Milli Mücadele yılları ile Çanakkale Savaşı'na katılan kahraman 11. Tümeni anlatıldı. Tiyatroyu izleyen izleyecilerin sahnelerin bazı bölümlerinde duygulandığı görüldü. 

Tiyatro sonunda Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, sahnede oyuncuları tek tek kutlayarak çiçek takdim etti. Şevkan, “Bizleri o yıllara götürerek duygulandırdınız. İşte Cumhuriyetimiz böyle kazanıldı. Cumhuriyetimiz ilelebet yaşayacaktır. Bizleri ve halkımızı bu tiyatro ile buluşturan başta Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan olmak üzere , Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Üç Taş oyununun yazarı ve yönetmeni Sinan beye ve oyuncularına teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum’’ dedi. 

Oyunun yazarı ve yönetmeni Sinan Küçüköz ise “Acıpayam halkına geldikleri için teşekkür ediyorum. Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu olarak Ocak ayı içerisinde bir çocuk oyunu çıkarmayı planlıyoruz. Bu oyunda da Acıpayam çocuklarıyla buluşarak onları tiyatro sevgisini aşılamak istiyoruz. Bizleri burada sıcak ve samimi bir ortamda ağırlayan Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan ve çalışma arkadaşlarına şahsım ve oyuncu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum'' dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER