banner249

Giysi Bankası'na kadın desteği

Bağışlarla büyüyen Konak Belediyesi Giysi Bankası’na kadın eli değdi.

Giysi Bankası'na kadın desteği
banner240

Soroptimist Kulüpleri tarafından on sekiz yıl önce Buca’da kurulan Ege-Tem (Ege Toplum Eğitim Merkezi) üyeleri Konak Belediyesi Giysi Bankası’na bağışta bulundu. Çoğunluğu hiç kullanılmamış olan gelinlik, damatlık, ayakkabı ve çocuk kıyafetlerini doğru adrese teslim ettiklerini söyleyen Ege-Tem Başkanı Figen Dokumacı, “Merkez olarak kadın eğitimi ve sosyal gelişimi için her zaman hizmet yarışındayız. 


Kadına verdiği önem ve desteğiyle tüm yerel yönetimlere örnek olan Başkanımız Hakan Tartan’ı her zaman yanımızda hissediyoruz. Bağışlar Giysi Bankası ile sınırlı kalmayacak, Kadın Müzesi için de harekete geçtik ” şeklinde konuştu. 

Sivil toplum kuruluşlarının özellikle de kadınların bir araya geldiği oluşumların topluma önderlik ederek şekillendirdiğini dile getiren Başkan Tartan da “Her alanda kadınlarımızın öncülüğünü, özverisini, sevgisini görüyoruz. Belediye olarak gerçekleştirdiğimiz her çalışmaya en çok kadınların sahip çıkması, bununla yetinmeyerek geliştirecek önerileri ve etkinlikleriyle destek olmaları gelecek adına da umut oluşturuyor” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER