banner249

Bakan Güler'den büyük övgü

İçişleri Bakanı Muammer Güler Denizli Belediyesini ziyaret etti. Denizli Belediyesi’nin kentte son 10 yılda inanılmaz bir değişime imza attığını dile getiren Bakan Güler, belediyeyi ziyaretinde Türkiye’nin en büyük Cam Horoz Heykeli önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bakan Güler'den büyük övgü
banner240

İçişleri Bakanı Muammer Güler'den Denizli Belediyesi’ne övgü dolu sözler geldi. Bakan Güler, Denizli'nin Türkiye'nin En Sağlıklı, En Çevreci ve En Temiz Kent ödülüne sahip kent olduğunu bunu da Denizli Belediyesi’yle başardığını söyledi. Bakan Muammer Güler, bir dizi ziyaret için geldiği Denizli’de, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’ı makamında ziyaret etti. 


Belediye önünde Başkan Zolan tarafından karşılan Bakan Güler, Denizli Belediyesi tarafından yapılan Türkiye’nin en büyük Cam Horoz Heykeli ile hatıra fotoğrafı çektirdi ve heykeli çok beğendiğini ifade etti. Bakan Güler’i, belediyede ağırlamaktan büyük onur duyduklarını belirten Başkan Osman Zolan, ziyarette yaptığı konuşmada bakanlığın desteği ve belediye bütçesiyle kente çok güzel hizmetler yapıldığı ifade ederek, ‘Bize verdiğiniz desteklerle Denizli’de çok güzel şeyler yaptık. 

Sizlerden aldığımız enerjiyle insanlarımızın mutlu huzurlu bir yaşam sürmesi için olağan üstü gayret sarf ediyoruz. İyi bir noktadayız. Türkiye'nin en temiz, en çevresi ve en sağlıklı kent ödüllerini elimizde bulunduruyoruz. Bu güzelliği vatandaşlarımızla birlikte sizlerin de desteğiyle başardık. Denizli üretme, ülke ekonomisine katkı anlamında çok iyi bir noktadadır. Biz de kamu kurumları olarak şehrimizi onların çabalarına ulaştırma gayreti içinde olduk. İnşallah büyükşehir olunduğunda kaynaklarımız daha da artacak bizim de hizmetlerimiz katlanarak artacak. Denizlimiz adına sizlerin ne zaman kapınızı çalsak isteklerimizi karşıladınız, bizi boş çevirmediniz. Ben katkılarınızdan dolayı ve ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum’ dedi. 

"MODERN BİR ŞEHRE GİRDİĞİNİZ GÖRÜLÜYOR"
Bakan Güler de, şehrin her noktasında yaşanan değişimin görüldüğünü belirtti. Denizli'nin önceki Belediye Başkanı ve AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci’yle birlikte büyük bir değişim yaşadığını, bu değişimin Başkan Osman Zolan’la sürdüğünü kaydeden Bakan Güler, şöyle dedi, ‘Bu değişimi şehrin her noktasında görebilirsiniz. Modern bir şehre girdiğiniz görülüyor. 

Alt yapısı çok iyi, çevresi de çok güzel olmuş. Parklar, köprülü kavşaklar, spor salonları, yüzme havuzları, yaya üst geçitleri, çevre düzenlemeleriyle kent adeta baştan aşağı yenilenmiş. Denizli Türkiye'nin En Sağlıklı, En Çevresi ve En Temiz Kent ödülüne sahip kentimizdir. Bu ödüllerin hepsini alabilmek ciddi bir işbirliği ve başarılı bir yerel yönetimden geçer. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. 

Denizli’nin ihtiyaçlarının karşılanması noktasında da her zaman elimizden geleni yapmaya hazırız. Denizlinin büyükşehir olması nedeniyle farklı bir boyuta geçeceksiniz. Hem yatırımlar hem de imkanlar anlamında bu gerçekleşir. Önünüzü açmak anlamında elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Başarının temelinde uyum var. Uyum olmadığında başarı da olmaz. 

Demek ki bu şehirde valisinden, belediye başkanına, milletvekilinden sivil toplum kuruluşuna kadar bir uyum ve ahenk içinde çalışma var. Biraz önce belediyemizin yapmış olduğu kentin simgesi horozun önünde hatıra fotoğrafı çektirdik. Çok güzel olmuş emeği geçenlere teşekkür ediyorum' dedi. 

Şeref Defteri’ne ziyaretle ilgili duygu ve düşüncelerini yazan Bakan Güler'e daha sonra Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Çeşmi Bülbül hediye etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER