banner249

Teraspark’tan çocuklara dil bursu

Teraspark AVM, sosyal sorumluluk bilinciyle ziyaretçilerine katkı sağlamaya devam ediyor.

Teraspark’tan çocuklara dil bursu
banner240

2014 yılında özellikle, geleceğimizin güvencesi çocuklara yatırım yapmayı kendisine hedef edinen Teraspark, sene basında yapmış olduğu ve iki ay devam eden Satranç Kursun dan sonra şimdi de çocuklar için İngilizce Dil Eğitimi bursu veriyor. 


Teraspark AVM, Brıtshdown Dil Okulları’nın Denizli Şubesi ile iş birliği yaparak, 30 Haziran 2014 tarihinde başlayacak olan Britshdown Yaz Okulu’n da, 7 /14 yaş arası çocuklara %15 ile %25 arasında değişen oranda burs verecek. 

Bunun için, 17/18 Mayıs ve 24/25 Mayıs tarihlerinde Teraspark ta açılacak olan stand ta bursluluk sınavı için kayıt yaptırmak yeterli olacak. Kayıt dönemi sonrasında, minik ziyaretçilerimiz 01.06.2014 Pazar günü Teraspark Akademi Salonun da yapılacak olan seviye tespit sınavına katılacak. 

Britshtown Dil Okulları Denizli Şubesi Kurucusu Ali Kilbul, iki aylık yaz okulu sürecinde amaçlarının çocuklara kolej seviyesin de ingilizce öğretmek olduğunu ve bu sürecin başlangıcın da Teraspark ile oluşan işbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Teraspark AVM Müdürü Osman Koçaslan ise geleceğimizin güvencesi çocuklarımıza sağlayacağımız katkı bizim için çok anlamlı bir çalışma olacak, bu birlikteliğin çocuklarımıza katkı sağlamasını umut ederim temennisinde bulundu. Teraspark AVM, kaliteli, enerjik, ekonomik sloganıyla düzenlediği etkinliklerle, ses getirmeye devam ediyor olacak.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER