banner249

Minare için hayır yemeği

Saruhanlı’nın Sarısığırlı mahallesinde yapımı tamamlanan minarenin hizmete girmesi dolayısıyla mahalle meydanında hayır yemeği düzenlendi.

Minare için hayır yemeği
banner240

Yemeğe Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Gökmen, Belediye Meclisi üyeleri ve çevre mahallelerden gelen vatandaşlar katıldı. Etkinlikte, davetlilere yemek ikram edildi. Ardından dualar okundu. 


Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, mahalle halkının hizmetine sunulan minarenin yapımında emeği geçenlere teşekkür ederek şunları kaydetti; “Sarısığırlı mahallesindeki 45 yıllık camiye devlet-vatandaş desteğiyle minare yapıldı. Geçen yıl İl Özel İdaresi bütçesinden temin edilen 3 bin lira ile çalışmalara başlanmıştı. Daha sonra mahalle sakinleri ve Müftülüğün de desteği ile 25 bin liraya yakın para toplandı ve minare yaptırıldı. Hayırlı uğurlu olsun.” 

Başkan Yaralı, buradan ayrılırken 5 yıllık emeğinden dolayı mahallenin eski muhtarı Hasan Ali Sarılar’a teşekkür etti. Yeni seçilen muhtar Ramazan Özkan’a da çalışmalarında başarılar diledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER