banner249

Tekin, “Muhatabımız akil insanlar değil, iktidardır”

chp genel başkan yardımcısı gürsel tekin, "toplumda herkes akil insandır, kimsenin akla ihtiyacı yoktur" dedi.

Tekin, “Muhatabımız akil insanlar değil, iktidardır”
banner240
Tekin, partisinin Bodrum İlçe Teşkilatı;nda partililerle bir araya geldi. Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tekin, çok önemli bir seçime yaklaştıklarını belirterek, "Önümüzde yerel seçim var. Genelde genel seçimleri daha çok önemseriz ama yerel seçimlerin ne kadar önemli olduğunu, hayatımızın her alanında yaşamımıza nasıl sirayet ettiğini ne yazık ki birçoğumuz fark edememişiz" diye konuştu.

Başbakan Erdoğan;ın "milli içkimiz ayrandır" açıklamasını eleştiren Tekin, böyle bir şeyin olamayacağını söyledi.

Gazetelerde partilerine yeterince yer verilmediğini savunan Tekin, Türkiye;deki medyanın, basının ne durumda olduğunu bütün verileriyle 3 Mayıs;ta Ankara;da açıklayacağını kaydetti.

Tekin, "Vatandaş bizi yatıyor zannediyor. 70 il dolaştım, sokakta bir tane AKP;li göremedim. Hodri meydan, gelsinler, Hakkari;mi, Şemdinli;mi, Şanlıurfa;mı... En çok oy aldıkları yere gidelim, gelemezler" ifadelerini kullandı.

CHP;nin çaresiz olmadığını, tarihine bakıldığında hep onurlu mücadele verdiğini anlatan Tekin, şunları söyledi, "Bizim muhatabımız akil insanlar değildir, birçok insanın kimliğine de saygı duyarım. Bizim muhatabımız iktidardır. İktidar niye sokağa inemiyor, iktidarın görevi sokağa inmek değil midir- Gelsin muhalefet, iktidar hep beraber milletvekilleri olarak inelim, yurttaşlarımızı dinleyelim. ;Hayır biz inemiyoruz, bizim güvenliğimiz yok, kendimize bir paravan aradık, bunu sahaya süreceğiz; demesi doğru değildir. Kaldı ki bu toplumda herkes akil insandır, kimsenin akla ihtiyacı yoktur."

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER