banner249

Taraftarlar tepkili

Fethiyespor Taraftarlar Derneği Başkanı Tolga Yuluk ve üyeler, Fethiyespor’un antrenman sahasında süren inşaata tepki gösterdi.

Taraftarlar tepkili
banner240

Fethiyespor Taraftarlar Derneği üyeleri, inşaat çalışmalarının sürdüğü sahada bir araya gelerek ortak bir basın açıklaması yaptı.


Fethiyespor Taraftarlar Derneği Başkanı Tolga Yuluk, "Artık Fethiyespor taraftarları ve Fethiyeliler olarak Fethiyesporumuza yapılan haksızlıklara tahammülümüz kalmadı. Tek olan idman sahamızın ortadan kaldırılması ve sabote edilmesidir. Buradaki amaç kanımızca Fethiyespor kulübünün son dönemdeki başarı ve yükselişini engellemektir. Profesyonel futbol takımının antrenman yaptığı, Fethiyespor futbol okulları ve Fethiyespor kulübü alt yapı takımlarının müsabakalar için yani toplamda 500 sporcunun kullandığı 2 nolu yan sahanın kaldırılmasının hiçbir mantıklı açıklaması yoktur. Şu da bilinmelidir ki biz hiçbir şekilde spor ve gençlik tesisi yapılmasına karşı değiliz. Sadece bu hareketin yeri ve zamanı doğru değildir” dedi. 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü yetkilileri, iddialarla ilgili olarak açıklama yapmaktan kaçınırken; projenin Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütüldüğü kaydedildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER