banner249

Denizli, mültecilere sahip çıktı

İç savaşın ortasında kalarak Türkiye’ye sığınan mültecilere Denizli sahip çıktı. Kimse Yok Mu Derneği Denizli Şubesi tarafından toplanan yardım malzemelerini taşıyan tırlar yola çıktı.

Denizli, mültecilere sahip çıktı
banner240

Kimse Yok mu Derneği Denizli Şubesi, Suriye’deki iç savaş sebebiyle Türkiye’ye sığınan mültecilere yardım etmeye devam ediyor. 


Başbakanlık Acil Durum Yönetimi Başkanlığının başlattığı ‘Sana İhtiyacım Var’ kampanyası kapsamında çalışmalarını sürdüren Kimse Yok Mu Derneği Denizli Şubesi, bu amaçla topladığı yardım malzemelerini Kilis’e gönderdi. 23 ton süt ile kampanyaya destek olan Denizli Şubesi çoğunluğu kadın ve çocuklardan oluşan mültecilerin ihtiyaçlarının karşılanmasını amaçlıyor. 

Kendilerine emanet edilen yardım malzemelerinin yerine ulaştığını görmekten büyük mutluluk duyduklarını belirten Denizli Şube Başkanı Fahrettin Aytuğ, yardımlarımız bununla sınırlı kalmayacak. İkinci yardım tırımızda bir hafta içinde yola çıkacak. Bu tırda ise Denizlili hayırseverlerimizin bağışladıkları un, yağ, salça, çay, şeker, bebek maması gibi akla gelebilecek temel besin maddelerinin yanı sıra temizlik maddeleri ve battaniyeler olacak. Derneğimize maddi ve manevi destek veren tüm Denizli halkımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER