banner249

Çaputçu’dan CHP’ye sitem!

Denizli Genç İşadamları Derneği Başkanı Sadık Emre Çaputçu, Belediye meclis üyesi listelerinde iş adamlarına yer vermeyen CHP'ye sitem etti.

Çaputçu’dan CHP’ye sitem!
banner240

DEGİAD Başkanı Sadık Emre Çaputçu, MÜSİAD ve TÜMSİAD Başkanlarının Ak Parti’nin belediye meclis üyesi listelerinde seçilecek yerlerde olmasının sevindirici olduğunu belirterek, CHP’ye iş dünyasına arkasını döndüğü için sitem etti.


Çaputçu, sosyal medya üzerinden yine CHP’ye fena salladı. Çaputçu, sosyal medya üzerinden şu ifadelere yer verdi, “Değerli dostlarım MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Necip Filiz ve TÜMSİAD Denizli Şubesi Başkanı Süleyman Gedik, Ak Parti'den Pamukkale ve Merkezefendi belediye meclislerine, seçilebilecek bir sıradan aday olmuşlardır. Kendilerini tebrik ediyorum. Umuyorum ki dürüst, demokrat, özeleştiriye açık ve uzlaşı kültürüyle siyaset yaparlar. İş dünyasından insanların siyasetin içinde olması güzel bir gelişmedir her zaman. Belediye meclis üyelerini belirlerken de iş dünyasına dönüp bakmayan ana muhalefet partisinin ilgili aday ve yöneticilerine de teessüflerimi iletiyorum.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER