banner249

STKlar bilgilendirildi

Aydın Valiliği tarafından yürütülen “Mobil KETEM”, “Gönül Elçileri” ve “Aile Akademisi” projeleri düzenlenen toplantıyla sivil toplum örgütü temsilcilerine tanıtıldı.

STKlar bilgilendirildi
banner240

Tanıtım toplantısına Vali Erol Ayyıldız’ın eşi Uz. Dr. Dilek Didem Ayyıldız, Halk Sağlığı Şube Müdürü Uzm. Dr. Şeniz Karademir, Aile ve Sosyal Politikalar Müdür Yardımcısı Asude Alkoç ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Turan Akın’ın yanı sıra sivil toplum kuruluşu ve sendika temsilcileri katıldı. 


Toplantıda Uz.Dr. D. Didem Ayyıldız ve diğer yetkililer Aydın’da başarıyla yürütülen Mobil Ketem, Gönül Elçileri ve Aile Akademisi çalışmaları hakkında katılımcılara bilgi verdi. Bilgilendirme toplantısına katılan Sivil Toplum Kuruluşlarından; Kadın Girişimciler İcra Kurulu Komitesi, Gevher Nesibe Sultan Derneği, ASİAD Kadın Girişimciler Komitesi, Aydın Yardım Sevenler Derneği, Aydın Kadın Girişimciler Derneği, Aydın Kadın Derneği, Büro Memur Sen, Eğitim-Bir Sen, Kent Konseyi Kadın Meclisi, 2000 Yılı Kadınlar Derneği, Aydın Sakatlar Derneği, Aydın Hayvan Hakları Derneği, Türk Kadınlar Birliği Derneği temsilcilerine Aydın’da yürütülen Mobil KETEM, Gönül Elçileri ve Aile Akademisi projeleri hakkında detaylı bilgi verildi. Bu projelere tüm sendikalar ve sivil toplum kuruluşlarının katılması ve destek vermesi gerektiği üzerinde duruldu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER