banner249

Tek alternatif biziz!

SP Denizli Büyükşehir Belediye başkan adayı Mehmet Akif Kocamanoğlu, geçmiş dönemlerde hükümet olduklarını, hiçbir dönemde hiçbir milletvekillerinin yolsuzluğu olmadığını, ihaleye fesat karışmadıklarını belirterek, partilerinin hırsızların alternatifi olduğunu savundu.

Tek alternatif biziz!
banner240

Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde bir basın toplantısı düzenleyen Kocamanoğlu, partilerine geçmiş dönemde irticadan soruşturma açılırken şimdiki hükümete yolsuzluktan, rüşvetten soruşturma açıldığını ifade etti: “Millî Görüş gömleği içindeyken elde ettikleri başarıları, gömleği çıkardıktan sonra sergileyemiyorlar. Millî Görüş'ten çıkınca yolsuzluğa, rüşvete, ihaleye fesat karıştırma bataklığına battılar. 


Geçmişte hükümetler olduk, Millî Görüş marka belediyeciliği oluşturduk. Buralarda destanlar yazdık. Bu dönemlerde hiçbir bakanımızın, hiçbir milletvekilimizin ne yolsuzluğu ne ihaleye fesat karıştırmacılığı olmuştur ancak bizi 'irtica' adı altında, ‘Siz bu milletin değerlerini savunuyorsunuz, Islâm’ı savunuyorsunuz.’ diye küresel güçlerle işbirliği yapılarak iktidardan uzaklaştırmışlardı.” dedi. 

Belediyelerin içler acısı halde olduğunu söyleyen SP adayı Kocamanoğlu, “599 AKP’li, 232 MHP’li, 96 BDP’li belediye yolsuzluk, rüşvet, ihaleye fesattan soruşturma geçiriyor. Bu partinin de imajı çökmüş ve çürümüştür. SP olarak buradan tüm halkımıza sesleniyoruz, hırsızların alternatifi hırsız olamaz. Yolsuzluk yapanın alternatifi, yolsuzluk yapan olmaz. Geriye bir tek alternatif kalıyor, o da millete hizmet aşkıyla yanan SP'dir.” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER