banner249

Adayları Zeybekci tanıtacak

AK Parti Kütahya İl Başkanı İshak Gazel, partilerinin adaylarını Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin de katılacağı törenle halka tanıtacaklarını bildirdi.

Adayları Zeybekci tanıtacak
banner240

Gazel, yaptığı açıklamada, törenin 7 Şubat Cuma günü Saat 16:30’da Yeni Belediye Kültür Merkezi'nde yapılacağını ifade etti. Gazel, "Bilindiği gibi Kütahya Belediye Başkan Adayımız Kamil Saraçoğlu 29 Kasım 2013 tarihinde Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilan edilerek görev kendisine verilmiştir. Belediye Başkan Adayımız Kamil Saraçoğlu o günden itibaren yoğun bir çalışma programı ve takvimi izleyerek tanıtım ve propaganda faaliyetlerini tüm hızıyla başarılı bir şekilde sürdürmektedir. 


28 Ocak 2014 tarihinde de 14 beldemizin belediye başkan adayları Genel Merkezimiz tarafından ilan edilmiştir. Belde belediye başkanlarımız adaylık görevi kendilerine verilir verilmez tanıtım faaliyetlerine ve çalışmalarına başlamışlardır. 31 Ocak 2014 tarihinde de İlçelerimizin Ak Parti Belediye Başkan Adayları resmi olarak açıklanarak kamuoyuna ilan edilmiştir. AK Parti Kütahya Belediye Başkan Adaylarımızın tamamının belirlenmesinin ardından tüm adaylarımızın Kütahya kamuoyuna tanıtımını yaparak bu sevincimizi hemşerilerimizle paylaşmak istiyoruz. 

Bu kapsamda İl İlçeler ve Beldelerimizin Belediye Başkan Adaylarının tanıtım programını 7 şubat Cuma günü Saat 16:30’da Belediyemizin yeni Kültür Merkezi Kongre Salonunda Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci’nin teşrifleriyle gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER