banner249

Siz arayın biz okulu anlatmaya gelelim!

Özel Final Okulları, bir yeniliğe daha imza atıyor. Çift diplomadan, ebeveyn kontrolüne kadar birçok detayı yüz yüze anlattıklarını kaydeden Denizli Final Okulları Kurucusu Sadi Öztekin, “Siz arayın, biz gelelim anlatalım” dedi.

Siz arayın biz okulu anlatmaya gelelim!
banner240

34 yıldır eğitim sektöründe yenilikler yapan Final Eğitim Kurumları, sektördeki başarılarına yeni halkalar eklemeye devam ediyor. Bu kapsamda özel okul yatırımlarına yönelen Final Eğitim Kurumları, Türkiye genelinde girişimlerini hızlı bir şekilde sürdürüyor. 


Denizli’de de Sümerpark içerisinde Denizli Final Okulları inşaatını bitirme aşamasına gelen kurum, kentteki öğrencilere birbirinden yenilikçi ve teknolojik eğitim hizmetleri sunacak. Denizli Final Okulları’nda, anaokulu, ilköğretim, Anadolu lisesi ve fen lisesiyle eğitim vereceklerini dile getiren Denizli Final Okulları Kurucusu Sadi Öztekin, eğitim ve öğretimde yenilikçilikten hiç kopmadıklarının altını çizdi. 

Bu doğrultuda laboratuvarlarda ve sınıflarda teknolojinin son imkanlarına yer verdiklerini hatırlatan Öztekin, öğrenci ailelerinin önemsediği ebeveyn kontrol sistemini de okullarında uygulamaya koyduklarını vurguladı. Öztekin, “Bizler 34 yıllık tecrübemiz ve eğitimde kalite prensiplerimizden asla kopmadan, yenilikçi bir anlayışla çalışmalarımıza devam ediyoruz. 

İşte bu kapsamda Denizli Final Okulları’nda da aynı hedefle hareket ettik. Sınıf ve laboratuvarlardaki teknolojik altyapının yanı sıra, öğrenci ailelerinin son zamanlarda oldukça önemsediği ebeveyn kontrol sistemine de okulumuzda yer verdik. Böylece aileler çocuklarının okuldaki durumunu internet üzerinden ne zaman isterse görebilecek” dedi. 

İKİ DİL VE İKİ DİPLOMA
Okulun fiziki yapısının yanı sıra eğitim yapısına da değinen Öztekin, bu konuda da iddialı olduklarının altını çizdi. Okullarında iki yabancı dil eğitimi vereceklerini kaydeden Öztekin, ayrıca öğrencilerin yurtdışında sınavsız olarak istedikleri üniversitede eğitim almalarını kolaylaştıracak ikinci bir diploma alacaklarının müjdesini verdi. 

Öztekin, “Gelişen Türkiye’de çocuklarımızın daha başarılı bireyler olabilmesi adına okulumuzda İngilizce’nin yanı sıra Almanca eğitim vereceğiz. Ancak buna ilave önümüzdeki dönemlerde yabancı dil sayısını üçe çıkarmayı hedefliyoruz. Ayrıca, Denizli Final Okulları’ndan mezun olan öğrencilerin yurtdışında eğitim kapılarını açmada kolaylaştıracak bir çalışmanın içerisindeyiz. 

Bu çalışmayla Denizli Final Okulları’ndan mezun olan öğrenci mevcut diplomasının yanında bir de uluslararası geçerliliğe sahip Fiass diploması almaya hak kazanacak. Bu da öğrencimizin yurtdışında istediği üniversiteye sınavsız kayıt yapma imkanını sağlayacak” dedi. 

BİLGİ ALMAK İSTEYENLERE KOLAYLIK
Denizli Final Okulları’yla ilgili daha birçok detayın olduğuna dikkati çeken Sadi Öztekin, öğrenci ailelerine yönelik kurumsal iletişim yollarını da profesyonelce kullandıklarını kaydetti. Okula ait tüm detayları bire bir anlatım yoluyla da ailelere bilgi verdiklerini dile getiren Öztekin, “Öğrenci ailelerimiz Denizli Final Okulları’yla ilgili bilgiye web adresimizden ulaşabileceği gibi aynı zamanda bizleri arayıp yüz yüze bilgi de alabiliyorlar. Kısacası siz arayın, biz gelelim” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER