banner249

Çaltepe’nin çehresi değişiyor

Saruhanlı Belediyesi, ilçe merkezine 20 kilometre mesafe yer alan Çaltepe mahallesinin çehresini değiştirecek yatırımları hayata geçirmeye başladı.

Çaltepe’nin çehresi değişiyor
banner240

Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Çaltepe mahallesini ziyaret ederek burada yapımı süren çalışmaları inceledi ve Belediye Fen İşleri Müdür Vekili Gülay Nadir’den bilgi aldı. İncelemelerinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Yaralı, Manisa’nın Büyükşehir olmasıyla mahalle statüsüne dönüşen köy ve beldelere yatırım hamlesi başlattıklarını ifade etti. 


Bu kapsamda Çaltepe mahallesinde sosyal amaçlı bir tesis kuracaklarını dile getiren Yaralı, şunları söyledi; “Çaltepe’de hayır yemekleri, düğün törenleri ve diğer sosyal etkinliklerin yapılabileceği 450 metrekare alana sahip yarı açık ve üzeri kapalı bir etkinlik alanı inşa ediyoruz. 

1 Haziran günü burada hayır yemeği düzenlenecek. O tarihe kadar bu çalışmamızı tamamlamayı hedefliyoruz. Burada ayrıca yemek hazırlama ve bulaşık yıkama bölümleri de olacak. Bunu yanı sıra yine bu alanda bulunan tuvaletlerin bakım ve onarımını yaparak yeniledik. Sevgi yolunu anımsatan bir yürüyüş yolu oluşturduk. 

Ayrıca çocuk oyun alanı, yeşil alan ve çevre düzenlemesi çalışmalarımız da var. Çaltepe’de sosyal amaçlı güzel bir tesisimiz olacak. Şimdiden hayırlı olsun. Hizmetlerimiz ilçemize bağlı 50 mahallenin tamamında eşit bir şekilde devam edecek.” Çaltepe mahallesi Muhtarı Muammer Kocabaş da yatırımlarından dolayı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı’ya mahallesi adına teşekkür etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER