banner249

Bu ilçe hergün yıkanıyor!

Çameli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, yaz mevsiminin gelmesiyle şehir merkezi ve ara sokaklarının temizlenmesi çalışmalarına başladı.

Bu ilçe hergün yıkanıyor!
banner240

Yol yıkama ve temizleme çalışması yapan ekipler, bütün mahallelerde yıkama çalışması yapacaklarını bildirdi. Meclis Üyesi Ömer Tosun, “İtfaiye ekiplerimiz, olası bir yangın tehlikesine karşı her an hazır bulunuyor. Ekiplerimiz, yangınlara müdahalenin yanı sıra bazı hizmetleri de yerine getiriyor. Bunlardan birisi de ilçe merkezinde temizliğine katkı sağlamak için bazı cadde ve ara sokakların yıkanması çalışmaları yaz ayları süresince devam edecektir. 


Cadde üzerinde, yol kenarlarında oluşan kum ve toprak kalıntıları itfaiye ekiplerimiz tarafından yıkanarak temizleniyor. Halk sağlığının korunması noktasında da gereken hassasiyeti gösteriyoruz. Temizlik işleri müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, vatandaşlarımızın sağlığını tehdit eden faktörleri asgariye indirmek amacıyla bütün cadde ve sokaklarda gereken temizlik çalışmalarını yürütmeye devam edecektir” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER