banner249

Ödüllü bilgi yarışması düzenlendi

Pazarlar Ortaokulu tarafından çok yönlü bilgi yarışması düzenleniyor.

Ödüllü bilgi yarışması düzenlendi
banner240

Öğrencilerin bilgi ve kültür seviyelerini artırmak, eğitim ve öğretim seviyelerinin gelişimine katkıda bulunmak, bilimsel düşünce alışkanlığını kazandırmak, öğrenciler arasında kaynaşmayı sağlamak, toplum hizmetleri çerçevesinde öğrencilerin kendine güven duygusunu geliştirmek, gönüllü çalışma bilincine sahip olmasını sağlamak, okul temsil bilincini sağlamak amacı ile organize edilen yarışmanın 15 Mart tarihinde başladığı ve 15 gün devam edeceği bildirildi. 


Bu konuda açıklama yapan Pazarlar Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Muzaffer Günal, “Okulumuz bünyesinde öğretmenlerimizin düzenleyeceği bilgi yarışmaları başlıyor. Mart ayının 15’inden itibaren 15 gün sürecek olan ve öğrencilere Türkçe, Matematik, Sosyal Bilgiler, Fen ve Teknoloji, İngilizce ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerin sorular yöneltilecek. Her sınıf düzeyinde dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verilecek.

Bu yarışmamızın ardından her sınıf düzeyinde atasözleri ve deyimler bilgi yarışmaları, bir dönemin efsane yarışması Bir Kelime Bir İşlem yarışması ve Anlam Bilgisi bilgi yarışmaları düzenlenecek. Nisan ayında da Satranç Turnuvası düzenlenerek öğrencilerimizin çeşitli yarışmalarla kendilerini geliştirmeleri sağlanacak. Şimdiden tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER