banner249

Hobi evi ilk meyvelerini verdi

Uşak Belediyesi’nin projeleri arasında yer alan Karaağaç Hobi Evi'ne ilgi günden güne artıyor. Her gün birçok kursiyerin farklı alanlarda kurs gördüğü evde başarılar elde edilmeye başlandı.

Hobi evi ilk meyvelerini verdi
banner240

Uşak Belediyesi tarafından restore ettirilen tarihi evde yaklaşık dört ay önce Uşak Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün de katkılarıyla faaliyete geçen Uşak Belediyesi Kültür ve Sanat Atölyesi ilk meyvelerini verdi. 


Evde yapılan iki eser Uluslararası Altın Testi Seramik yarışmasında yüzlerce eser arasından seçilerek sergilenmeye layık görüldü. Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Ali Erdoğan kurslardan ve hobilerden bu şekilde başarı sağlamanın kendilerini mutlu ettiğini kaydetti. 

Hobi evinin amacına ulaştığını ileten Erdoğan, "Evimizde vatandaşlarımızın boş zamanlarını en güzel şekilde değerlendirmelerini hedeflemiştik. Bu düşünce ile birçok konuda kurs açarak vatandaşlarımın hobileri konusunda ilerlemelerini sağladık. Her gün giderek ziyaretçisi artan evimizde başarıların elde edildiğini görmek de bizlere ayrı bir heyecan vermektedir” dedi. 

Uşak’ta yaşayan vatandaşların hobileri konusunda eve gitmesini isteyen Başkan Erdoğan, bu sayede kentte hobilerin ve sanatın daha da yaygınlaşacağını vurguladı. Belediyenin farklı kurslar ile Karaağaç Hobi Evi’nde kurslarına devam edeceğinin altını çizen Erdoğan, "Farklı kurslarımız ile daha çok vatandaşımıza ulaşmaya devam etmek istiyoruz. İnanıyoruz ki bu kurslar da bizlere geri dönüşümleri ile güzellikler katacaktır. Vatandaşlarımız da bizlere bu yönde taleplerde bulunmaya devam ederse desteklerimizi sonuna kadar veririz” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER