banner249

İlbade'ye dev yatırım!

Son yıllarda hizmete sunduğu spor tesisleriyle Denizli halkının daha temiz, sağlıklı ve modern ortamlarda spor yapmasını sağlayan Denizli Belediyesi Kumtepe Spor Tesisleri'nin temelini attı.

İlbade'ye dev yatırım!
banner240

İlbade Mahallesi'nde yer alan ve Denizli'ye yakışmayan Kumtepe'yi spor tesisi haline getirecek proje ile hem İlbade Mahallesi'nin çehresi değişecek hem de bölgede sağlıksız ortamlarda spor yapmaya çalışan vatandaşlar modern bir ortamda spor yapma imkanı bulacak. 


Temel atma törenine; Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

HİZMET ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ 
Başkan Zolan, sporun hem ruh sağlığı hem de beden sağlığı açısından ayrı bir önem taşıdığını kaydederek şunları söyledi: “Spor; sağlık, disiplin, ekip ruhu demektir. Spor hayatın ta kendisi demektir. Ama bu bölgede çok uğraşmamıza rağmen maalesef bir bütün olarak sporla ilgili bir proje yapacak yer bulamadık. Maalesef yer olmayışından dolayı bunu şimdiye kadar yapamadık. Kumtepe dediğimiz yer ise her geldiğimizde bize ne olacak diye sorulan bir yerdi. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın olurlarıyla Maliye Bakanlığımızdan 33 bin m2'lik bu alan, Denizli Belediyesi'ne tahsis edildi. Öncelikle Sayın Başbakanımıza çok teşekkür ederim. 

Bu mahallemizin sosyal alana ihtiyacı var dedik ve o talebimiz yerinde görülerek bu alan bize verildi. Bu tesisi planlarken standartlara uygun bir sentetik saha olacak dedik. Tozun, çamurun içinde değil, bundan böyle sağlıklı ortamlarda spor yapacaksınız. Hanım kardeşlerimiz de eşleriyle birlikte yürüyüş yaparlar dedik ve saha etrafına koşu ve yürüyüş yoluna yer verdik. Tabi ki soyunma odaları da olacak. 

Bir de 200 m2 kapalı alan olsun dedik. Bu mahallenin bir etkinlik yapacağı zaman kullanabilecekleri bir alan olacak. Pilates gibi çeşitli sporlar burada yapılacak. Bunun yanında çocuklarımıza okuma yeri olan, oyun grupları bulunan park yapacağız. Spor aletleri, jimnastik aletlerini yerleştireceğiz. Burası spor yapmak isteyenlerin buluşacağı bir kompleks olacak. Burada insanımıza spor yapmak için bir fırsat sunacağız. Uğurlu ellerle atılacak bu temel, inşallah hayırlı şekilde bitirilip hizmete girecek. Durmayacağız. Sizler için gece gündüz çalışıp hizmet üreteceğiz.” 

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaşla birlikte İlbade Kumtepe Spor Tesisleri’nin temeli atıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER