banner249

Her şey Denizli halkı için

Denizli Belediyesi'nin yapımını tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunduğu Merkezefendi Kapalı Pazar yeri coşkulu bir kalabalıkla hizmete açıldı.

Her şey Denizli halkı için
banner240

Merkezefendi Kapalı Pazaryeri'nin açılışına Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Coşkulu kalabalık açılış öncesinden pazaryerini doldurdu. 


10 YILDA 10. BÜYÜK PAZAR YERİ 

Merkezefendi Kapalı Pazar yeri son 10 yılda yapılan 10. kapalı pazar yeri olma özeliğini taşıdığını ifade eden Başkan Zolan, şunları söyledi: “Bu hizmet yolculuğu 1 kişiyle olacak iş değildir. Ekip işidir, gönül işidir. Bunlar olmazsa olmaz ama siz olmasanız bu işlerin hiçbirisi olmaz. Onun için iyi ki varsınız ve yanımızdasınız. Allah hep beraber daha güzel projeler yapmayı nasip etsin. 2004'te Denizli büyük bir köydü. Yollarıyla, girişleri ve çıkışlarıyla bir köyü andırıyordu. Bu hizmetler öyle kendiliğinden olmuyor. Gece gündüz çalışacaksın, hastayım demeyeceksin. Hiç bir mazeretin olmayınca bu eserler ortaya çıkıyor. Oturmayla yan gelip yatmayla oluyor olsaydı bu güne kadar bu işler çoktan yapılmış, hizmete sunulmuş olurdu. 

Şükürler olsun Merkezefendi Kapalı Pazar yerimizi hizmete açıyoruz. Küçük pazar yerlerini saymazsak 10 tane pazar yeri yaptık. Durmadık çalıştık ve sizlerle bu güzellikleri ortaya koyduk. Sizlerin kararıyla inşallah hizmetkarınız olmaya devam edeceğiz. Denizli şimdi Büyükşehir oldu. Büyükşehir, büyük proje, büyük hayal demektir. Artık hizmetler katlanacak. Yarınımız bu günümüzden daha güzel olacak. Çok fazla söze gerek yok. İşte eser kendini gösteriyor. Kazasız belasız kullanın. Artık; yağmurda, çamurda, tozda, rüzgarda, güneş altında, ayağınız çamur olmadan, başınız güneş görmeden gönlünüzce alış veriş yapacaksınız.” 

Vali Demir de kısa süre önce pazar yerine gelip gezdiğini anımsatarak, “Eski pazar yeri Denizli'nin genel konseptine uygun değildi. Yeni pazaryeri ise Denizli'ye yakışır hale geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve ekibini bu hizmeti için gönülden kutluyorum. Bilindiği üzere Denizli büyükşehir oldu. Merkezde 2 tane daha ilçe oluşturuldu. Kaymakamlarımız göreve başladı. Yakında belediye başkanları da göreve başlayınca hizmet katlanarak gelecek” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER