banner249

Müjdeyi çifter çifter verdi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Emekliler Parkı’nın olduğu bölgede inşa ettiği 400 araçlık Emekliler Otoparkı’nda inşaat çalışmalarında sona gelindi.

Müjdeyi çifter çifter verdi!
banner240

Emekliler Otoparkı’nın, Ramazan Bayramı’nın ardından çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte, Manisalıların hizmetine sunulacağını müjdeleyen Başkan Ergün,”Emekliler Otoparkı’nı kısa süre içerisinde, Manisalıların hizmetine sunacağız. Bunun yanı sıra Subay Lojmanları’nın olduğu bölgede yapılacak olan, ‘Tam Otomatik Katlı Otopark’ında’ önümüzdeki günlerde temelini atacağız” dedi. 


Kentte dev projeleri bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şubat ayında temelini attığı Emekliler Otoparkı’nı açılışa hazırlıyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’de, otoparkta hummalı bir şekilde süren çalışmaları inceleyerek Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Yılmaz Gençoğlu ve yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı. 

Başkan Ergün’e incelemelerde, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Destek Hizmetleri Daire Başkanı Hasan Eryılmaz da eşlik etti. Kent Merkezinde 400 Araçlık Otopark Şubat ayında temeli atılan Emekliler Otoparkı’nın, Ramazan Bayramı’nın ardından, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte, Manisalıların hizmetine sunulacağını müjdeleyen Başkan Ergün, "400 araçlık Emekliler Otoparkı’nın kentin otopark sorununu azaltacağına ve üzerine yapılacak olan peyzaj çalışmalarının da bölgeye farklı bir hava katacağını inanıyoruz. Manisalı halkımıza verdiğimiz otopark sözünü yerine getirmemizin gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum” dedi. 

ÜSTÜNE PEYZAJ DÜZENLEMESİ YAPILACAK
Emekliler Otoparkı’nın, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin dev projeleri arasında yerini aldığını kaydeden Başkan Ergün, otoparkta ay sonunda inşaat çalışmalarının tamamlanmasının ardından peyzaj çalışmalarına da başlanacağını ifade ederek,” 400 araçlık Emekliler Otoparkı’nda inşaat çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte üzerinde modern bir peyzaj düzenlemesi gerçekleştireceğiz. Manisalı vatandaşımız kısa süre içerisinde, hem 400 araçlık otopark, hem de kentin merkezinde güzel bir sosyal alan kazanacak” dedi. 

TAM OTOMATİK OTOPARK TEMELE HAZIRLANIYOR
Kentte otopark sorununu çözebilmek adına çalışmaların hızla sürdüğünü ifade eden Başkan Ergün, Subay Lojmanları’nın olduğu bölgeye yapılacak olan 600 araçlık Tam Otomatik Katlı Otoparkta da, temel atma hazırlıklarında olduklarını ifade ederek,” Bir yandan Emekliler Otoparkı’nın açılışına hazırlanırken, bir yandan da, Manisalılar için bir yeni bir projenin daha temelini atmaya hazırlanıyoruz. Bu kapsamda Subay Lojmanları’nın olduğu bölgede, önümüzdeki günlerde hukuksal bir problem olmadığı takdirde, 600 araçlık Tam Otomatik Katlı Otopark’ın da temelini atacağız” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER