banner249

7 ayda zirveye çıktı

Kütahya’nın Simav ilçesinde yaşayan görme engelli gazeteci yazar Güngör Avcıoğlu (38), yazdığı köşe yazılarının yayınlandığı (Haber X)’de 7 ayda zirveye çıktı.

7 ayda zirveye çıktı
banner240

 (Haber X)’in imtiyaz sahibi Cemil Barlas, haftanın üç günü yazan ortaokul mezunu görme engelli gazeteci yazar Güngör Avcıoğlu’nun Kütahya’nın Simav ilçesinde yaşamasına rağmen ülke ve dünya gündemini çok iyi takip ettiğini ve bu üstün meziyetinden dolayı da kendisini 25 yazar arasında başyazarlığa terfi ettirdiklerini bildirdi. Barlas, görme engelli gazeteci yazar Güngör Avcıoğlu’nun Haber X’de yayın hayatına başladığı 9 Aralık 2013 tarihinden bu yana 100’e yakın konuyu sitelerinde gündeme taşıyarak okuyucularıyla paylaşmasını çok önemli bir gelişme olarak nitelendirdiklerini söyledi.


 Haber X’de en çok yazan Görme Engelli Güngör Avcıoğlu’nun yazılarının en çok tıklananlar arasında ilk sırada yer almasının da kendisini baş yazarlığa terfi ettirmede önemli payı bulunduğuna vurgu yapan Barlas, “Haber X’de 25 dolayında köşe yazarımız bulunuyor. Bunlar arasında Güngör kardeşimiz yazılarını hiç aksatmıyor. Üstelik ülke ve dünya gündemini de çok iyi takip ediyor. Bu nedenle kendisinin yazılarını bundan böyle sitemizde Başyazarımız Canan Barlas’ın ardından ikinci sırada yayınlamaya başladık.

 7 aylık bir süreçte başyazarlığa terfi eden ortaokul mezunu görme engelli yazarımız Güngör Avcıoğlu’nu tebrik ediyoruz. Onun bu başarısının meslekte herkese örnek olmasını temenni ediyoruz” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER