banner249

Milli irademize sahip çıkalım

“Siyasi farklılıklarımız bizim zenginliğimizdir” diyen Ak Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Zolan, tüm Denizli halkını yarın Milli iradeye sahip çıkmak için Bayramyeri meydanına davet etti.

Milli irademize sahip çıkalım
banner240

Denizli’de Milli Mücadele’nin başladığı yer olan Bayramyeri Meydanı’nda on binlerce Denizlili milli iradeye sahip çıkmak için buluşacak. Miting, 29 Mart Cumartesi günü saat 15.00’te düzenlenecek. 


Milli İradeye Sahip Çıkma Mitingi’ne tüm Denizli halkını davet eden AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan; “Denizlili hemşehrilerimizin sevgi seli ve yoğun teveccühüyle bugüne kadar yapılmış mitinglerin en coşkulu ve en anlamlısını gerçekleştirecek olmanın büyük heyecanı içerisindeyiz. Milletimizin burada olduğunu, var olduğunu; milletin seçtiği Başbakan ve ekibine, hizmetkârlarına sahip çıktığını göstermek için Milli İradeye Sahip Çıkma Mitingi'nde buluşacağız. Farklı siyasi görüşlerimiz tabi ki olacaktır. 

Onlar bizim zenginliğimizdir. O ayrı görüşlerimiz bizi ayrılığa değil, daha iyiye ve daha güzele götürmeli. Ama bazen de şehrimizin ortak menfaatinde buluşmayı başarmamız lazım. Bu sebeple hangi görüşten olursa olsun, milli iradeyi savunan herkesi, tüm hemşehrilerimi bu şölenimize davet ediyorum” dedi.

AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki ise yaptığı açıklamada, “Birlik ve beraberliğe her zamankinden çok daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, tüm halkımızı Bayramyeri Meydanı’nda düzenleyecek olduğumuz Milli İradeye Sahip Çıkma Mitingimize davet ediyorum. Bir şölen havasında geçecek olan mitingimizde ben inanıyorum ki tüm Denizli milli iradesine sahip çıkarak, Başbakanımız’a olan sevgisini bir kez daha Tüm Türkiye’ye gösterecek. 

Aydınlık bir Türkiye için, çocuklarımız için, yarınlarımız için, daha güzel bir gelecek için, gencinden yaşlısına tüm Denizli halkını Bayramyeri Meydanı’ndaki milli irade şölenimize davet ediyorum” dedi. Bayramyeri Meydanı’nda düzenlenecek olan mitingin hemen ardından Gazi Bulvarı’ndan Delikliçınar Meydanı’na “Milli İrade’ye Sahip Çıkma Yürüyüşü” gerçekleştirilecek.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER