banner249

Merkezefendi’yi şahlandırma zamanı!

30 Mart Yerel Seçimleri sonrasında Merkezefendi Belediye Başkanlığına seçilen Muhammet Subaşıoğlu yayınladığı mesajda, hiçbir ayrım yapmadan hizmet edeceklerini ve Merkezefendi için söz verdikleri gibi gecelerini gündüzlerine katacaklarını söyledi.

Merkezefendi’yi şahlandırma zamanı!
banner240

 Muhammet Subaşıoğlu; "Halkımızla çıkmış olduğumuz her yolculukta şükürler olsun hep güzele, hep iyiye kavuştuk. Tüm bu güzellikleri halkımızla birlikte başardık. Bu başarının kahramanları gencinden yaşlısına tüm hemşehrilerimizdir. Bu günden itibaren Merkezefendi ilçemizde yapacağımız tüm hizmetleri, hiç kimseyi ayırmadan tüm vatandaşlarımızla beraber yapacağız. Merkezefendi İlçesinde yaşamak herkes için bir ayrıcalık olacak” dedi. 


Milli İrade’nin sandıkta tecelli ettiğini de sözlerine ekleyen Subaşıoğlu açıklamasını şu sözlerle sürdürdü: “Biz ilk günden itibaren sadece Merkezefendi’de yaşayan vatandaşlarımıza hizmet etmek için yola çıktığımızı söyledik. Çıktığımız bu yolda gecesini gündüzüne katarak bizlere destek olan gençlerimize, hanımlarımıza 7’den 70’e tüm vatandaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. 

Bizleri çıktığımız bu yolda hiçbir zaman yalnız bırakmayan büyüklerimize şükranlar sunuyoruz. Kimsenin şüphesi olmasın ki; Büyükşehir Belediyesi ile birlikte uyum içinde önümüzdeki 5 yıl içerisinde Merkezefendi için hazırladığımız projelerin bir bir yapıldığını göreceksiniz.“

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER