banner249

Başkan istifa etti

Milliyetçi Hareket Partisi Söke İlçe Teşkilatı Başkanı Veysel Öztürk, görevinden istifa etti. Öztürk; istifa nedeninin seçim sonucunda alınan başarısız sonuç olduğunu belirtti.

Başkan istifa etti
banner240

Yerel seçim günü akşam saatlerinde istifa ettiğini açıklayan Veysel Öztürk, istifa dilekçesini MHP Aydın İl Başkanlığı’na sundu. 


MHP İlçe Başkanı Veysel Öztürk’ün dilekçesinde; “30 Mart 2014 tarihinde yapılan, ‘Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde’ devam etmekte olan sayım sonuçları, hedeflediğimiz sonucu elde etmekten çok uzakta olup, ulaşacak herhangi bir neticenin benim açımdan başarı olarak değerlendirilmesi mümkün değildir. Bunca zaman yaptığımız çalışmalarda, yapılan planların ve verilen her türlü stratejik kararın sorumluluğu tamamen bende olup, elde edilecek muhtemel bir başarısızlığın tek sorumlusu yönetici olarak şahsıma aittir. 

Verilen kararları uygulamada Yönetim Kurulu Üyeleri’nin çoğunluğu, Kadın Kollarının tamamı, yarışımıza sonradan iştirak eden Belediye Meclis Üyelerimizin geneli, mümkün olduğu kadar uyum göstermeye çalışmıştır. Her bir arkadaşa katkılarından dolayı son kez bir daha yürekten teşekkür ve saygılarımı sunar iken, bana yüreklerini açan tüm partili ve Sökeli kardeşlerime Allah razı olsun diyorum. Yaptığım işte başarısızlığımı kabul ediyor, tüm partili ve kamuoyunda beklentileri olan arkadaşlardan özür diliyor ve bugünden itibaren MHP Söke İlçe Başkanlığı görevinden istifa ediyorum. Saygılarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER