banner249

Taciz suçuna rekor ceza

Fethiye Ağır Ceza Mahkemesi'nde taciz, kasten yaralama ve hürriyeti tehdit suçlamasıyla yargılanan iki arkadaş, 69 ve 47 yıl hapse mahkum edildi.

Taciz suçuna rekor ceza
banner240

Muğla’nın Dalaman ilçesinde bir gazinoda çalıştıkları iddia edilen S.U ve S.Ö isimli kadınları 2013 yılı Mart ayında gezip dolaşmak amacıyla bir otomobile bindirip Fethiye’nin Göcek beldesi çevresinde cinsel tacizde bulunup yaraladıkları ve elbiselerini çıkarıp Göcek Tüneli yakınında çıplak vaziyette bırakarak kaçtıkları iddiasıyla yakalanan Muhammet A. (22) Coşkun A. (20) isimli iki arkadaş tutuklandı. 


Muhammet A. ve Coşkun A’nın Fethiye Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılan duruşmasında her iki sanığa rekor ceza verildi. Karar duruşmasına avukatlarıyla birlikte katılan Muhammet A. ve Coşkun A., suçlamaları reddetti. Sanıklar, beraatlarını istedi. Fethiye Ağır Ceza Mahkemesi heyeti; nitelikli cinsel saldırı, hürriyeti tehdit, kasten yaralama suçlarını her iki kadına da gerçekleştirdikleri gerekçesiyle Coşkun A’yı 69, Muhammet A’yı da 47 yıl hapse mahkum etti. 

Şüpheliler kararın ardından cezaevi otosuna bindirilirken görüntü almaya çalışan gazetecilere küfürler yağdırdı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER