banner249

Manisa;da ;TeknoTarım;12 Fuarı; açıldı

tekno tarım '12 fuarı manisa valisi halil ibrahim daşöz tarafından açıldı.

Manisa;da ;TeknoTarım;12 Fuarı; açıldı
banner240
Manisa Belediyesi Fuar Merkezi;ndeki fuarın açılış töreninde konuşan Daşöz, Türkiye için tarım sektörünün vazgeçilemez olduğunu, aynı zamanda sosyal güvenlik anlamına gelen bir sektör niteliği taşıdığını ifade etti.

Manisa;nın tarımdaki yeri ile gurur duyulması gerektiğini kaydeden Daşöz, ;;Tarımda yarattığımız katma değer ile sadece Manisa halkının ihtiyacını değil, ülkemizin de önemli ihtiyacını karşılıyoruz. Tarım sektörü de hızlı gelişmelerin yaşandığı sektör... Dünyada olup biten gelişmelerin izlenmesi ve bunların değerlendirilmesi mutlaka şarttır. Bu bakımdan bu fuar büyük bir fırsat olarak değerlendirilmelidir;; diye konuştu.

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Başkan Vekili ve Manisa Ziraat Odası Başkanı Nuri Sorman ise TZOB olarak Tarım Bakanlığı ile istişare içerisinde olduklarını, sulanabilir arazilerin arttırılması, arazi toplulaştırılması ve miras hukuku gibi kanunların yakında yürürlüğe girmesinin beklendiğini vurguladı.

Manisa Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hasan Çebi de fuarın Manisa;da 6. kez düzenlendiğini, tarım sektöründe faaliyet gösteren üreticiyle çiftçinin fuarda bir araya getirildiğini söyledi.

Fuarda tarımsal üretim ve sanayi, hayvancılık sektörü, fidancılık, süt sektörü, damla sulama sistemleri, traktör ve tarımsal alet ve gereçler ile diğer ürünler sergileniyor.
100;den fazla firmanın yer aldığı fuar 11 Kasım;a kadar açık kalacak.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER