banner249

Lise binası sanatın merkezi olacak

Saadet Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı M. Akif Kocamanoğlu eski Denizli Lisesi binasını Büyükşehir Belediye binası yapmayacaklarını söyledi.

Lise binası sanatın merkezi olacak
banner240

Saadet Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kocamanoğlu, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi, “Uzun yıllardan beri eğitime hizmet veren ve birçok ünlü kişinin mezun olduğu lisemizin tarihi binasının korunmasını ve eğitim kurumu olarak hizmetine devam etmesini istiyoruz. 


Erken Cumhuriyet dönemi mimarimizin Denizli’deki özgün örneklerinden olan, eski lise binamızın korunmasının şehrimizin tarihi hafızasının ve lisemizin tarihinin unutulmaması konusunda etkili olduğunu düşünüyoruz. Lise binamızı, belediyemizin meslek edindirme kursları, beceri kursları için eğitim ortamı ve sanat galerisi müzesi şeklinde kullanmayı düşünüyoruz.'' 

BELEDİYE HİZMETLERİNİ TEK ÇATI ALTINDA TOPLAYACAĞIZ
Kocamanoğlu: ''Denizli Büyükşehir ve Pamukkale Belediyeleri için üçgen çarşısının uygun olup olmayacağını araştırıyoruz. Oradaki esnafın taşınması ve çarşının konumunun belediye hizmetlerine uygun olduğu raporu verilirse o yönlü bir uygulamamız olacaktır. Belediye birimlerinin bir merkezde (üçgen çarşısı) toplanmasının uygun olacağını düşünüyoruz.'' diye söyledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER