banner249

Kritik telefon geliyor!

Denizli’de yerel seçimler yaklaştıkça kamuoyu anketleri büyük önem taşımaya başladı. Büyükşehir’de yarışan iki isim için Ak Parti Genel Merkezi’nin telefon ile anket yaptıracağı öğrenildi.

Kritik telefon geliyor!
banner240

Türkiye 31 Mart 2024 Pazar günü yerel seçimler için sandık başına gidecek. Kritik önem arz eden seçimler için partiler kendi içinde kamuoyu anketleri yapmaya başladı. Ak Parti’nin birçok ilde yaptırdığı anket çalışmasını yarından itibaren Denizli’de de gerçekleştireceği öğrenildi. Denizli’de Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için şimdilik iki ismin dikkat çektiği görüldü.

Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Osman Zolan ve Demet Özkan Değirmenci’nin şimdiden aday adaylığı sürecinde yarıştığı biliniyor.

Ak Parti Genel Merkezi’nin bu iki aday adayı için Denizli’de bir anket çalışması yapacağı öğrenildi. Yaklaşık 13 yıldan bu yana belediye başkanlığı koltuğunda oturan Osman Zolan ile Denizli’de Ak Parti’nin seçilmiş ilk Kadın Kolları Başkanı Demet Özkan Değirmenci için telefonla arama yapılıp vatandaşların görüşleri alınacak.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER