banner249

Konservatuvarda yeni dönem başlıyor

Denizli Belediyesi her eğitim yılında olduğu gibi yeni eğitimin yılında da ücretsiz müzik kursları düzenliyor. Yeni eğitim yılında 1600 kursiyerin ücretsiz müzik eğitim alması bekleniyor.

Konservatuvarda yeni dönem başlıyor
banner240

Belediye, şehri imar etmek gibi belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel alandaki faaliyetlerini de hız kesmeden sürdürüyor. Bu sebeple Denizli Belediye Konservatuarı, her yıl olduğu gibi bu yıl da kursiyer öğrencilere kapılarını açıyor. Konservatuar için kayıtlar devam ediyor. 


12 Ekim 2013 tarihine kadar devam edecek kayıtların sonrasında 21 Ekim 2013'de ise ders zili çalacak. Kursiyerler bir dönem sürecek eğitim boyunca müziğin her alanında kendilerini ücret ödemeden yetiştirme olanağı bulacak. 

Denizli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne bağlı Konservatuar’da, Türk Sanat Müziği bölümüne, Türk Halk Müziği bölümüne, Türk Halk Müziği Çocuk Korosu bölümüne, ney kursuna, ud kursuna, keman kursuna, piyano kursuna, gitar kursuna, yan flüt kursuna, klarnet kursuna, kanun kursuna, bağlama kursuna, kaval kursuna ve ritim kursuna 1600 dolayında kursiyer öğrencinin ders alması bekleniyor. 

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, müziğin hem çok etkili bir eğitim aracı, hem de çok önemli bir eğitim alanı olduğunu söyledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER