banner249

Keskin, terör saldırısını lanetledi

chp genel başkan yardımcısı adnan keskin, terör olaylarının anadolu'nun içerisine doğru bir sıçrama gösterdiğini belirterek, terör örgütünün, bu yolla toplumu kutuplaştırmayı, korku ve şiddetle sindirerek hedefine ulaşmayı istediğini söyledi.

Keskin, terör saldırısını lanetledi
banner240
Keskin, Gaziantep;teki patlamayı kınayarak, hayatını kaybeden yurttaşlara rahmet, yaralılara da acil şifalar diledi. Terörün son dönemde farklı bir boyuta geçtiğini, Gaziantep;teki patlamanın bunun bir göstergesi olduğunu savunan Keskin, şunları kaydetti, ;;Terör, Anadolu;nun içerisine doğru bir sıçrama göstermiştir. Terör örgütü, eylem sergileyerek toplumu kutuplaştırıp, korku ve şiddetle sindirerek hedefine ulaşmak istemektedir. Bunun için de eylemlerini Anadolu coğrafyasının tümüne taşıma gayretindedirler. Gaziantep, bir Türkiye mozaiği niteliği taşımaktadır. Farklı ırk ve inanç mensubu insanlar yaşamaktadır. Ekonomik durumu en iyi yerleşim yerlerinden biridir.

Şiddet yanlıları 15 yıldır hiçbir eylemin yapılmadığı Gaziantep;te böyle bir eylem geçekleştirerek, terörü yaygınlaştırma kararlılığını ortaya koymuşlardır. Olayı devreye sokuş biçimi, farklı yapılardaki insanların yer tuttuğu zeminde gerçekleştirilmesi, bu olayı yapanların özgürlük ve demokratik hak peşinde olmadıklarını gösterir.;;

Keskin, gelinen noktada devlet adına, kamu otoritesini kullananların, bütün siyasi partilerle dayanışma ve işbirliği yapması gerektiğini ifade ederek, ;;Her türlü şiddet ve terör olayının görüşüleceği, çözüm bulunacağı yer TBMM;dir. Şiddeti kınıyorum. Şiddetle hiçbir zaman hedefe varılmamıştır;; dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER