banner249

Köylerde Türk Filmi gösterimleri sona erdi

denizli ab bilgi merkezi, “denizli’nin köylerinde avrupa ve türk filmleri gösterimde” etkinliğine Çiftlik köyü ziyaretiyle sona erdirdi.

Köylerde Türk Filmi gösterimleri sona erdi
banner240
Önce Tavas’a bağlı Horasanlı köyü, ardından Serinhisar’a bağlı Yüreğil köyü ve son olarak Acıpayam’a bağlı Çiftlik köyünde yazlık sinema gösterimi yapan Denizli AB Bilgi Merkezi, etkinlik vesilesiyle köy halkı ile bayramlaştı.

Tavas’a bağlı Horasanlı köyünde “Dedemin İnsanları” filminin gösterimi ile başlatılan etkinlik, Yüreğil köyünde “Büyük Yolculuk” isimli Avrupa yapımı film ile devam etti. Ramazan şenlikleri tadında, köylere yazlık sinema keyfini götüren Denizli AB Bilgi Merkezi’nin bu aktivitesi, Acıpayam’a bağlı Çiftlik köyünde “Deli Deli Olma” adlı Türk filmi ile son buldu. Karlı pekmez, pamuk şeker, vişne şurubu, macun gibi ikramlarla renklendirilen sinema akşamları, çocuk ve yetişkinlere kitap, promosyon malzemeleri gibi sürprizlerle, ziyaret edilen köylere neşe kattı.

1997 yılından beri, Denizli Sanayi Odası bünyesinde, AB’den aldığı mali destekle faaliyet gösteren Denizli AB Bilgi Merkezi, Denizli’nin her noktasına ulaşmak için çalışmalarını sürdürecek. Sergi, konser, konferans, vb. etkinliklere imza atarken, sadece Denizli merkezinde değil, çevre il, ilçe ve köyleri ziyaret ederek, tanıtım ve bilgilendirmelere devam ediyor. 15 – 17 Ağustos 2012 tarihleri arasında 35 mm. film makinesiyle nostalji rüzgarı estiren Denizli AB Bilgi Merkezi, ileri dönemde açık hava sinema etkinliklerine devam etmeyi planlıyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER