banner249

Karahayıt’ı ayağa kaldıracağız!

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Karahayıt’ın özellikle temizlik yönünden içler acısı bir durumda devir alındığını belirterek Pamukkale Belediyesi’nin çalışmalarıyla bu mahallenin turizmde göz bebeği haline dönüşeceğini söyledi.

Karahayıt’ı ayağa kaldıracağız!
banner240

Başkan Gürlesin ve beraberindekiler, turizm sezonu başlarken milyonlarca turisti misafir eden Karahayıt’ta incelemelerde bulundu. Pamukkale Belediyesi’nin her mahallede planlandığı gibi Karahayıt’ta da çalışmalar yürüttüğünü ifade eden Başkan Hüseyin Gürlesin, şöyle dedi, ‘Tüm mahallelerimizde alanda inceleme yapıyoruz. Ekiplerimiz belediye sınırlarında adım atmadık yer bırakmayacak. 


Turizm sezonu yaklaşması nedeniyle Pamukkale ve Karahayıt’a ağırlık verdik. Bugün ise Karahayıt’ta inceleme yapıyoruz. Kısa süre önce temizlik ekiplerimiz baştan sona Karahayıt’ı temizlikten geçirdi. Bugün de yollarda ne gibi düzenleme yapabiliriz, parklarımızı ve ortak kullanım alanlarımızda nasıl çalışma yürütebiliriz inceleme yapıyoruz. Vatandaşın işinin görülmesi bizim asıl hedefimizdir. 

Çok farklı çalışmaları yürütüyoruz. Karahayıt’ı turizm sezonuna hazırlamak istiyoruz. Mahallemizin bizim devir aldığımız haliyle şimdiki hali arasında dağlar kadar fark var. Özellikle temizlik yönünden epey bir mesafe kat ettik. Yani Karahayıt’a hiç bakılmamış, içler acısı bir durumdaydı. Bugün Karahayıt’ta gerek işletme sahiplerine gerekse vatandaşlara eskisi ve yenisi sorulduğunda size neler olduğunu anlatırlar. 

Zaman zaman bizler Karahayıt’ta incelemelerde bulunup ziyaretler yapıyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen tepki olumlu yöndedir. İnşallah Karahayıt’ımız turizmin gözbebeği haline gelecek. Amacımız insanlarımızı bulunduğu yerde memnun etmek ve hizmeti ulaştırmaktır. Bunda da başarılı olacağımıza inanıyorum.’ 

Bu arada Başkan Gürlesin, gördüğü eksiklikleri ve yapılması gerekenleri yanındaki görevlilere bildirerek bir an önce eksikliklerin giderilmesini istedi. Başkan Gürlesin, diğer ekiplerinde Akköy, Pamukkale, Uzunpınar gibi bu bölgelerde incelemelerinin devam ettiğini sözlerine ekledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER