banner249

Çin Komünist Partisi heyete Pamukkale’de

pamukkale travertenlerini gezen gaoli, gazetecilere yaptığı açıklamada, travertenlerin çok özel ve çok doğal bir manzaraya sahip olduğunu belirterek, ''dünyada birçok ülkeyi ziyaret ettim am

Çin Komünist Partisi heyete Pamukkale’de
banner240
Pamukkale travertenlerini gezen Gaoli, gazetecilere yaptığı açıklamada, travertenlerin çok özel ve çok doğal bir manzaraya sahip olduğunu belirterek, ;;Dünyada birçok ülkeyi ziyaret ettim ama buna benzer bir manzara görmedim. Burada çok miktarda turist var. İnanıyorum ki Çin;den buraya çok turist gelecek;; dedi.

Gaoli, Türkiye;nin ekonomisinin son yıllarda çok güzel geliştiğini de ifade ederek, Türkiye;nin bulunduğu bölgeye ve tüm dünyaya katkıda bulunduğunu ifade etti. Gaoli, ;;Türkiye;nin ekonomisi hızlı gelişiyor. Türkiye devletinin iktidar yeteneğinin çok güçlü olması, Türkiye;nin ekonomik gelişmesinde önemli rol oynamıştır. Türkiye, Çin ve bulunduğu bölgeleriyle sıkı ekonomik işbirliği yapıyor. Bu da Türkiye;nin ekonomisinin gelişmesine katkı sağlıyor;; dedi.
Antik havuzu da gezen konuk heyete, Denizli Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin ile İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Kormaz eşlik etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER