banner249

KAHRAMAN İTFAİYECİLERDEN ZİYARET

valilik makamında gerçekleşen ziyarete, denizli belediye başkan yardımcısı mustafa gökoğlan, denizli belediyesi itfaiye müdürü ilyas tuncer, itfaiyede görevli personel ve Åžemikler amiroğlu ilköğretim

KAHRAMAN İTFAİYECİLERDEN ZİYARET
banner240
Valilik Makamında gerçekleşen ziyarete, Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Denizli Belediyesi İtfaiye Müdürü İlyas Tuncer, itfaiyede görevli personel ve Şemikler Amiroğlu İlköğretim Okulu öğrencileri katıldı.

Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Gökoğlan, Denizli Belediye İtfaiye Teşkilatı hakkında bilgi vererek, “Denizli Belediyesi İtfaiyesinde, 109 personelimiz, 24 tane aracımız ile birlikte hem yangınlara, hem trafik kazalarına hem de boğulmalara karşı müdahale ediyoruz. Türkiye standartlarının üzerinde ulaşım dakikası ile 4 dakikada yangın alanına ulaşıyoruz. Hafta boyunca okullara eğitimler vereceğiz” dedi.

Vali Abdülkadir Demir ise,  yangınlarda ilk müdahalenin çok önemli olduğunu söyleyerek, “Denizli Belediyemiz özellikle altyapı çalışmaları, imar planı ve çevre düzenlemeleri ile Türkiye’ye örnek bir belediye. İtfaiye konusunda da başarıları ortada. Belediye Başkanımızın şahsında bütün arkadaşlarımızı kutluyoruz. Bu konuda, gençlere bu bilincin verilmesi de çok önemli. Yapılması gereken konulardan birisi de bilinçlendirme. Valiliğe bağlı kurumlarla da ortak çalışma yapılması durumunda her zaman yardımcı olabiliriz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER