banner249

MHP ÖZÜR KABUL ETMEDİ

mhp il başkanı zafer kaplan, il başkanları toplantısı sonrası pamukkale’yi ziyaret etmek isteyen mhp genel başkanı devlet bahçeli’nin araçla içeri alınmaması olayına tepki gösterdi. denizli gazetecile

MHP ÖZÜR KABUL ETMEDİ
banner240
MHP İl Başkanı Zafer Kaplan, İl Başkanları toplantısı sonrası Pamukkale’yi ziyaret etmek isteyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin araçla içeri alınmaması olayına tepki gösterdi. Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenleyen İl Başkanı Zafer Kaplan, Pamukkale girişinde bir sıkıntı yaşadıklarını belirterek şöyle dedi, “Sayın Genel Başkanımızın Pamukkale’yi ziyaret edeceğini valimize ve Pamukkale İşletme Müdürü Nevzat Bey’e aktardık. Onlar da bize araçla girebileceğimizi söylediler. Ancak ne hikmetse Genel Başkanımızla beraber gittiğimizde kapıdaki görevliler araçla içeri giremeyeceğimizi söylediler. Sayın Genel Başkanımıza yapılan bu olayı haksızlık olarak görüyorum” dedi.
Basın toplantısının ardından İl Başkanlığına geçen Zafer Kaplan, kendisine İl Özel İdaresi’nden özür ziyareti yapılacağını belirtmesi üzerine basın mensuplarıyla beraber parti binasına geçti. İl Başkanı Zafer Kaplan’ın ziyaret eden Pamukkale İşletme Müdürü Nevzat Sallıo, kesinlikle herhangi bir art niyetin olmadığını ve yaşanan iletişimsizlikten dolayı özür diledi.
İl Başkanı Kaplan da, bu olaydan dolayı çok üzüldüklerini ve özrü kabul etmediklerini belirtti.
Geçtiğimiz hafta İl Başkanları Toplantısı için Denizli’de bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, toplantı sonrası Pamukkale’yi ziyaret etmek istemiş ancak görevliler tarafından araç girişi engellendiği için Pamukkale’yi ziyaret edemeden dönmek zorunda kalmıştı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER