banner249

Denizli Belediyesi gururlandırdı

denizli belediye başkanı zolan, sağlığın üzerine hiçbir değerin konulamayacağına dikkat çekerek, insanların sağlıklı bir yaşam sürdürmeleri için belediye olarak üzerlerine düşen her şeyi yapma gayreti

Denizli Belediyesi gururlandırdı
banner240
Denizli Belediye Başkanı Zolan, sağlığın üzerine hiçbir değerin konulamayacağına dikkat çekerek, insanların sağlıklı bir yaşam sürdürmeleri için belediye olarak üzerlerine düşen her şeyi yapma gayreti içinde olacaklarını belirtti.

Alt yapısına, içme suyuna, doğaya verilen kirli suyun temizlenmesine, katı atıkların düzenli depolanmasına, yeşil alanların yapılmasına ve hava kirliliğinin önlenmesine bakıldığında Denizli;nin hızlı bir şekilde ilerlediğini ifade eden Zolan, şunları kaydetti, ;;Bu da Sağlıklı Kentler Birliği tarafından tescil edilmiş durumdadır. Denizli Belediyesi, 18 üye belediyeden gelen toplam 45 projenin içinden ;Hareketli Yaşa, Egzersiz Yap Ödülün Sağlık Olsun; projesiyle 2011 Sağlıklı Yaşam Kategorisi ödül almaya hak kazandı. Dışarıdan bakıldığında birlik tarafından sağlıklı olmamızın tescil edilmesi bizim için ayrı bir övünç kaynağımızdır. Doğru yolda olduğumuzun bir tespitidir. Hepimiz, kentimizin daha yaşanabilir kent olabilmesi için olağanüstü gayret sarf edeceğiz. Bu bir kişinin yapacağı iş değildir. Tüm insanlarımızla el ele vererek sağlıklı kent olmaya emin ve hızlı adımlarla koşacağız. Bu ödülü almaktan dolayı da şehrim adına onur ve gurur duydum. Sağlıklı kentlerin 2020 yılı için bir hedefi var. İnşallah 2020;ye geldiğimizde birçok etkinlik ve projelerimizle ulaşmak istiyoruz. Oraya odaklanmış durumdayız. İnşallah o tarihe kadar önemli adımlar atacağız.;;
Sağlıklı kentlerden alınan en sağlıklı il ödülünün önemine işaret eden Zolan, alınan ödülün çok anlamlı olduğunu vurguladı.

;;SAĞLIKLI ŞEHİRLER 2011 EN İYİ UYGULAMA ÖDÜLLERİ;;
Zolan, Eskişehir Tepebaşı;nda gerçekleştirilen Sağlıklı Kentler Birliği 7. Yıl Konferansında düzenlenen törende Denizli Belediyesinin ;;Hareketli Yaşa, Egzersiz Yap Ödülün Sağlık Olsun;; projesi ile ;;Sağlıklı Yaşam Kategorisi;;nde ödül alırken, yarışmada, Derince Belediyesine, ;;Engelli Birey ve Ailelerine Destek;; projesiyle ;;Sosyal Sorumluluk Projeleri Kategorisi;;nde, Muğla Belediyesi;ne, ;;Muğla Kenti İçin Bisiklet Yolu Projesi;; ile ;;Sağlıklı Şehir Planlaması Kategorisi;;nde, Antalya Büyükşehir Belediyesine ;;Antalya Güneşev ve Ekolojik Eğitim Merkezi;; Projesi ile ;;Çevre Kategorisi;;nde ödül verildiği öğrenildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER