banner249

EL ÖPMEK İÇİN SIRAYA GİRDİLER

denizli'nin turizm beldesi pamukkale karahayıt'ta, mhp il başkanları toplantısı'nın tüm hazırlıkları tamamlanırken, mhp genel başkanı devlet bahçeli de toplantıya katılmak üzere bu akşa

EL ÖPMEK İÇİN SIRAYA GİRDİLER
banner240
Denizli;nin turizm beldesi Pamukkale Karahayıt;ta, MHP İl Başkanları Toplantısı;nın tüm hazırlıkları tamamlanırken, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de toplantıya katılmak üzere bu akşam Denizli;ye geldi. Karayoluyla Ankara;da gelen Bahçeli;yi, Pamukkale yol kavşağında Genel Başkan yardımcıları Edip Semih Yalçın, Emin Haluk Ayhan, Tuğrul Türkeş, Denizli İl Başkanı Zafer Kaplan ve partililer karşıladı. Aracından indikten sonra partili iki bayanın çiçek verdiği Devlet Bahçeli;yi, genel başkan yardımcıları haricindeki tüm partililer elini öptü.

Devlet Bahçeli kendisini karşılayan tüm partililerle tek tek tokalaşırken, basın mensuplarının sorularını cevaplandırmadı. Devlet Bahçeli daha sonra kalabalık bir konvoy eşliğinde toplantının yapılacağı Richmond Otel;e geçti ve burada partinin üst düzey yetkilileri ile kısa bir görüşme yaptıktan sonra akşam yemeğine geçti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER