banner249

İstikrar sürsün

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan aday adayı Birtan Şahan esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

İstikrar sürsün
banner240

Esnaf ziyaretleriyle adından bir hayli söz ettiren ve büyük teveccüh gören Birtan Şahan, Saraylar Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’ndeki, Hacılar Camii Şerifi’nin alt tarafındaki ve Denizli Balık Hali’ndeki esnaflarla bir araya geldi. 


Saraylar Mahallesi Muhtarı Mustafa Sözgen’i de ziyaret eden Şahan ziyaretleri sırasındaki yaptığı açıklamada, “Esnaflarımızın sorunlarını dinliyoruz, notlar alıyoruz, Pamukkale için görüşlerine önem verip başarmak inanmaktan geçer diyerek halkımızla esnafımızla 30 Mart günü başarılarımızı taçlandıracağımıza inanıyoruz. 

Her mahalledeki muhtarlarımızla da birlik beraberlik içerisinde olup tecrübelerinden yararlanarak halkımıza hizmet vereceğimiz günleri bekliyoruz. Vatandaşlarımızın kabul etmediği hiçbir projeyi proje olarak kabul etmeyeceğiz. Denizli Büyükşehir ile Ekonomi Bakanımız ile daha güzel hizmetlerle buluşacak, Pamukkale ilçemizde daha güzel yatırımlara ev sahipliği yapacak. 

Sanayisinden üniversitesine gencinden yaşlısına her kesime hitap eden bir yönetim anlayışıyla Pamukkale’yi marka bir ilçe yapma yolunda durmadan koşacağız. İstikrar sürsün Türkiye büyüsün dedik hamdolsun ülkemiz emin adımlarla büyüdü büyümeye de devam ediyor. 

Yerel yönetimlerde neler yaptığımız ortada yeni bir ilçe göz bebeğimiz olan Pamukkale’mizi AK Parti’nin yerel yönetimlerde neler yapabileceğinin en güzel örneklerini göstererek adından daima söz ettireceğiz. İstikrar sürsün Denizli büyüsün, Pamukkale kazansın diyoruz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER