banner249

Oklu, çalışmalarını sürdürüyor

Yoğun ziyaret programını sürdüren AK Parti Merkezefendi Belediyesi Başkan aday adayı Adem Oklu, sağlıktan eğitime tüm kesimlerle istişarelerini sürdürüyor.

Oklu, çalışmalarını sürdürüyor
banner240

Oklu ilk olarak Halk Sağlığı Müdürü Dr. İbrahim Demirciler'i makamında ziyaret etti. Burada halkın aile hekimlikleri ve halk sağlığıyla ilgili talep ve sorunlarını müdür Demirciler’e aktardı. 


Çakmak, Üçler, Karahasanlı, Yenişafak, Saruhan bölgelerinde yeni kurulacak olan aile hekimleri hakkında istişare edildi. 

Merkezefendi İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü’yü de ziyaret eden Oklu, Merkezefendi ilçesinin eğitimi, öğretimi, sağlığı gibi konularda fikir alışverişinde bulundu. 

Daha sonra Ziraat Bankası Denizli Bölge Müdürü Süleyman Yalçın'ı makamında ziyaret eden AK Parti Merkezefendi Belediyesi Başkan aday adayı Adem Oklu, bankacılık sektöründeki son gelişmeler hakkında istişare etti. 

Akşam mahalle ziyaretlerin de geçen Oklu, 2 mahallede konuk olarak ağırlandı. İlk olarak Servergazi Mahallesi’nde muhtar ve mahalle halkııyla ev toplantısında bir araya gelen Oklu, “Mahallemiz hakkında konuştuk. Birlikte fikir alışverişinde bulunduk. Güzel bir sohbet ortamı oldu. Muhtarımıza ve mahalle sakinlerine teşekkür ederiz”dedi. 

Daha sonra İlbade Mahalle’sinde Nazmi Duman’ın konuğu olan Oklu, burada vatandaşlarla bir araya gelerek mahallenin sorunlarını dinleyerek, programını tamamladı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER