banner249

İnternet medyasından MHP’ye ziyaret

Denizli İnternet Medyası Derneği Yönetim Kurulu, Milliyetçi Hareket Partisi Denizli İl Teşkilatını ziyaret etti.

İnternet medyasından MHP’ye ziyaret
banner240

Denizli İnternet Medyası Derneği’nin (DİMDER), siyasi partilere yaptığı ziyaretler devam ediyor. Dün Ak Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi’ni ziyaret eden İnternet Medyası bugünde Milliyetçi Hareket Partisini ziyaret etti. 


İnternet Medyası’nın MHP’ye yaptığı ziyaretten dolayı memnun olduklarını ifade eden MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, internet medyasının Denizli’de son yıllarda önemli bir yere geldiğine dikkat çekerek, neredeyse tüm gelişmeleri internet medyası üzerinden takip ettiklerini açıkladı. 

MHP olarak internet medyasıyla yerel seçim sürecinde çalışacaklarını ifade eden Yeniçeri, bu gücün farkında olduklarını ifade etti. Yeniçeri, DİMDER’in hazırladığı öneri dosyasını da Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan’a ileteceklerini ve bu sorunun takipçisi olacaklarını söyledi. 

DİMDER Başkanı Erol Uçkan da, internet medyasının herkesin ulaşabileceği en kolay mecra olduğuna dikkat çekerek, internetin günlük ziyaretçi sayılarının her geçen gün arttığına dikkat çekti. Uçkan, internet medyası ile ilgili yasanın çıkması için de MHP’den destek istedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER