banner249

Oklu, güne erken başlıyor

AK Parti Merkezefendi İlçesi Belediyesi Başkan aday adayı Adem Oklu, ilginç bir seçim çalışmasına imza attı.

Oklu, güne erken başlıyor
banner240

Sabah 06:30’da hal binasına giden Oklu, burada esnafla bir araya geldi. Oklu, günün her saati Merkezefendi ilçesi halkının yanında olacaklarını söyledi. 


Yoğun çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren AK Parti Merkezefendi Belediyesi Başkan Aday Adayı Adem Oklu, sabah saat 06.30'da hal esnafını ziyaret etti. 

Alışılmışın dışında gerçekleşen ziyarete ilişkin açıklama yapan Oklu, “Denizli’nin sebze ve meyve ihtiyacının karşılandığı hal binamızı ziyaret ettik. Esnafımız sabah 04.00'te iş başı yapmakta. Pazarcılarımız en geç sabah 07.00'de mallarını almakta. Hizmetlerinden dolayı tüm hal esnaflarımızı ve pazarcılarımızı teşekkür ederiz. Her zaman onların yanındayız olmaya devam edeceğiz. Halkımızın ve esnafımızın derdiyle dertleneceğiz”dedi. 

Yoğun ziyaretlerini sürdüren Oklu ardından da, Akça Hazır Beton Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Akça'yı ziyaret etti. Daha sonra Manav ve Pazarcılar Odası Başkanı Mehmet Ali Erbeği'ni ziyaret eden Oklu, manav ve pazarcıların sorunlarını dinleyerek, taleplerini dinledi. 

Bu ziyaretin ardından Oklu, Hisar mahalle muhtarı ve mahalle sakinlerini kadın kollarıyla birlikte ziyarette bulundu. Çakmak mahallesi sakinleriyle de ev toplantısında bir araya gelen Oklu, “Soğuk havada halkımızın sıcaklığı içimizi ısıttı. Kendilerine teşekkür ederiz”dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER