banner249

Cesedi sabah bulundu

Aydın'ın Söke ilçesinde 19 yaşındaki Uğur Türkyılmaz, kontrolden çıkan aracıyla uçuruma yuvarlandı. Türkyılmaz'ın hayatını kaybettiği kaza, sabah saatlerinde fark edildi.

Cesedi sabah bulundu
banner240

Edinilen bilgiye göre; Söke-Davutlar hattında babasına ait dolmuşta taşımacılık Uğur Türkyılmaz (19), dün gece saat 23.00 sıralarında Ağaçlı köyünde arkadaşları ile bir kahvehanede okey oynadıktan sonra aracına binerek köyden ayrıldı. 


Arkadaşlarına Söke’ye gideceğini söyleyen Türkyılmaz, gece Ağaçlı köyündeki evine dönmeyince babası Ahmet Türkyılmaz ve yakınları tarafından aranmaya başlandı. Telefonlara da cevap vermeyen gece arama çalışmalarında bir sonuç elde edilmedi. 

Sabah saatlerinde Söke-Davutlar karayolundan geçen vatandaşlar, 40 metrelik uçuruma yuvarlanmış bir aracı fark etti. Olayın haber verilmesi üzerine bölgeye ulaşan jandarma ekipleri, 09 S 8514 plakalı aracın içerisinde Uğur Türkyılmaz'ın cansız bedeniyle karşılaştı. 

Acı haberi alan baba Ahmet Türkyılmaz ve yakınları olay yerine konuştu. Sinir krizi geçiren aile, çevre sakinleri tarafından yatıştırılmaya çalışıldı. Kazada ters dönen aracın içerisinde sıkışan Uğur Türkyılmaz'ın cesedi, Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER