banner249

Ök'ten yardım çağrısı

Denizli Belediye Başkan Yardımcısı ve AK Parti Pamukkale Belediye Başkan aday adayı Nilgün Ök, ‘Sen üşürken ben uyuyamam’ projesine destek çağrısında bulundu.

Ök'ten yardım çağrısı
banner240

Denizli Belediye Başkan Yardımcısı ve AK Parti Pamukkale Belediye Başkan aday adayı Nilgün Ök, 81 ilde başlatılan ‘Sen üşürken ben uyuyamam’ projesine katkı sağlayan AK Gençlere destek ziyaretinde bulundu. 


AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından başlatılan, ‘Sen üşürken ben uyuyamam’ kampanyası Denizli’de de büyük yankı uyandırdı. 81 il’de başlatılan proje kapsamında Denizli’de yapılan çalışmalara destek veren Denizli Belediye Başkan Yardımcısı ve AK Parti Pamukkale Belediye Başkan aday adayı Nilgün Ök, bu projenin ilimizde de büyük ilgi gördüğünü söyledi. AK Parti Denizli Gençlik Kolları üyelerinin takdire şayan bir çalışma yaptıklarını kaydeden Ök, kampanyaya destek veren hayırseverlere de teşekkür etti. 

‘Sen üşürken ben uyuyamam’ Kampanyasına gönülden destek verdiğini ifade eden Denizli Belediye Başkan Yardımcısı ve AK Parti Pamukkale Belediye Başkan aday adayı Nilgün Ök, “Eğer bir yerde bir beden üşürse, onunla birlikte bizim de yüreğimiz üşür. AK Parti ailesi olarak dönem dönem bu tür kampanyalar başlatarak ihtiyacı olan vatandaşlarımıza yardım eli uzatmanız gurur verici. Bir Hadis-i Şerif'te der ki; ‘Komşusu açken tok yatan bizden değildir!’ 

İşte bizim de bu türde kampanyaların düzenlenmesinde ortaya çıkardığımız kıstas bu Hadis-i Şerifimizdir. Sizlerin de bu amaçla halkımıza hizmet etmesi oldukça gurur verici. Toplanan mont, kazak, pantolon, ayakkabı, bot, çorap, battaniye gibi giyim ve temel malzemeler ihtiyaç sahiplerine sizlerin gayretleri ile ulaştırılacak. Kış şartlarının ağır geçtiği illerdeki ihtiyaç sahipleri için düzenlenen bu yardım kampanyası çok önemli. 

AK Gençlerimizin emeğine ve yüreğine sağlık. Dolayısıyla bizler de buradan tüm halkımızın bu projeye destek vermesi çağrısında bulunuyoruz. Ayrıca Genel Merkezimiz tarafından başlatılan kampanya’ya destek veren ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER