banner249

Yüksel’den kutlama

AK Parti Denizli Milletvekili Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Mehmet Yüksel, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle mesaj yayınladı.

Yüksel’den kutlama
banner240

Yüksel; “Basın çalışanlarımızın, ilimiz ve ülkemizin demokrasi, insan hakları ve özgürlükler bakımından en ileri standartlara ulaşmasına büyük katkılar sunduğu bilinen bir gerçektir” dedi. 


AK Parti Denizli Milletvekili Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Mehmet Yüksel 10 Ocak çalışan gazeteciler günü nedeniyle mesaj yayınladı. Milletvekili Yüksel, yayınladığı mesajında “Özgür basın, ülkemizin daha da iyi noktalara taşınmasında önemli katkı sağlayacak en temel unsurlardan birisidir. Ülkemizin standardının yükseltilmesinde payı olan basınımızın tarafsızlık ilkesine uygun olarak gerçekleri milletimize taşıyor olması doğru habercilik ilkesinin gücünü sergilemektedir. 

Demokrasinin temel unsurlarından bir tanesi de hür bir şekilde herkesin her düşünceyi açıklayabildiği ve her bilgiye kolayca ulaşabildiği ortamın sağlanmasından geçmektedir. Günümüzde yazılı ve görsel basının yanında sanal ortamdaki ciddi ilerleme ve bunun ülkemizde daha yaygın bir şekilde kullanılmaya başlanması dikkatlerden kaçmamaktadır” dedi. 

Milletvekili Yüksel; “Ulusal ve yerel medya da çalışan gazetecilerimizin sorunlarının çözülmesi, haklarının iyileştirilmesi, yaşam şartlarının ve çalışma koşullarının daha iyi bir şekle kavuşturulması şüphesiz basınımızı daha da güçlü kılacaktır. Basın özgürlüğünün ve basın çalışanlarının haklarının korunması kadar bu özgürlüğün istismar edilmemesi, doğru haber verme, tarafsızlık, özel hayata saygı, toplumun ve bireylerin hakkını gözetme gibi ilkelerde basın çalışanlarımız açısından vazgeçilmez ilkeler olmalıdır. 

İlimizde yayın yapan basın kuruluşlarımızın bu anlayışla ve sorumluluk duygusuyla hareket ediyor olması bizleri gururlandırdığı gibi, ilimizin ve ülkemizin demokrasi, insan hakları ve özgürlükler bakımından en ileri standartlara ulaşmasına büyük katkılar sunduğu bir gerçektir” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER