banner249

İlk karanfili çalışanlara verdi

denizli belediye başkanı osman zolan, güne karanfil dağıtarak başladı.

İlk karanfili çalışanlara verdi
banner240
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle belediye binasında bulunan tüm birimleri başkan yardımcıları ile birlikte dolaşarak çalışan bayan personelin günlerini kutladı.

Güne karanfil dağıtarak başlayan Zolan, belediye binası içinde bulunan tüm bayanların kadınlar gününü kutlarken Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyeleri’ni makamında kabul etti. Ziyaretçilerini yine kapıda karanfiller ile karşılayan Başkan Zolan, Kadın Meclisi Üyeleri’ni yürüttükleri çalışmalardan dolayı kutladı.

Kent Konseyi Başkanı Şamil Çınar, Kadın Meclisi Başkanı Ayşe Doğan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Altın ile Kadın Meclisi Üyeleri’nin katıldığı ziyarette Başkan Zolan, “ Denizli’de ki tüm kurumlar, sivil toplum örgütleri sorunların çözümünde ortak hareket ederek daha yaşanılır bir ülke, kent ve çevre oluşmasında üzerlerine düşeni yapmalı. Biz bu anlayış ile hareket ediyoruz. Gelecek nesillerin daha az sorunlar ile mücadele etmesi açısından bu gün sorun olarak gördüğümüz tüm unsurları ortadan kaldırmak için elbirliği yapmalıyız. Bu kadınlarımızın sorunları, çevre sorunları kentsel ve sosyal sorunlar olabilir. Önemli olan birlik ve beraberliktir” dedi.




Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER