banner249

Zolan, “CHP’nin işi gücü şov”

denizli belediye başkanı osman zolan, chp’li denizli belediye meclis üyelerinin ağızlarını bantlayarak yaptıkları protesto için, “chp’nin işi gücü şov yapmaktır” dedi.

Zolan, “CHP’nin işi gücü şov”
banner240
CHP’li Belediye Meclis üyelerinin Meclis Başkanlığı’nı diktatörlükle suçlamasını büyük bir hayret ve şaşkınlıkla karşıladığını vurgulayan Zolan, “Şu çok iyi bilinmelidir ki, 2004 yılından bu yana Türkiye’nin hemen hiçbir kentinde görülmeyen bir uygulama Meclis Başkanlığımız tarafından uygulanmakta ve tüm siyasi gruplar üye sayılarına bakılmaksızın ve süre sınırlaması olmadan aynı konu hakkında istediği kadar söz hakkı almakta ve fikirlerini özgürce ifade edebilmektedir” dedi.

CHP’li Meclis üyeleri’nin kendi kişisel ve siyasi hırsları doğrultusunda hareket ederek Denizli’nin imajını ve itibarını zedelediğini ifade eden Zolan, “Özellikle demokrasi gibi evrensel bir değeri çıkarları doğrultusunda kullanan CHP’li Meclis üyelerine kendi tarzları ile değil, son 3 yılın resmi rakamları ile cevap vermeyi; devlet geleneğim, milletime duyduğum saygı ve kamuoyunu doğru bilgilendirme görevimin bir gereği olarak görüyorum” diye konuştu.

Zolan’ın verdiği bilgiye göre, 2009 yılından bu güne kadar CHP’li 9 Meclis üyesine 2 bin 427 kez söz verilmiş. Üyelerden Teoman Sancar 837, Arif Balkanay 812 defa konuşmuş. MHP’nin 6 Meclis üyesi 734 defa konuşurken, bunlardan İbrahim Açıkgöz 259, Metin Karakurt 206 defa söz hakkı almış. İşçi Partisi’nin 1 Meclis üyesi Gökhan Dikmen 487 defa konuşmuş. İstatistiklere göre AK Parti’nin Meclis üyeleri ise bin 378 defa söz alırken, bunların içinden Şamil Çınar 381, Hasan Abuş ise 255 defa söz hakkını kullanmış.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER