banner249

'İblisin Oğlu 13.Vahşet’in çekimleri tamamlandı

Aydın’ın farklı mekanlarının tercih edildiği “İblisin Oğlu 13. Vahşet” adlı korku filminin çekimleri tamamlandı.

'İblisin Oğlu 13.Vahşet’in çekimleri tamamlandı
banner240

Yapımcılığını Zayka Yapımın üstlendiği Yönetmenliğini Emre Kaya’nın yaptığı “İblisin Oğlu 13. Vahşet” sinema filminin çekimleri tamamlandı. 27 Aralık’ta vizyonda olacak film seyirciyi oldukça etkilemesi bekleniyor. Film hikayesi gereği sürprizlerle dolu olacak. 


Yapımcı ve senarist Zafer Kaya, yaptığı açıklamada; “Film çekimlerimiz geceli gündüzlü çalışarak başarıyla tamamlanmıştır. Ekibimiz başta yönetmen olmak üzere oyuncu kadrosu ve teknik ekip kadrosu mükemmel bir iş çıkarmıştır diyebilirim. Tüm emeği geçen arkadaşları kutluyorum” dedi. 

Filmin yönetmenliğini ve kurgusunu üstlenen Emre Kaya ise, “Biz müthiş bir ekip olduk ve Türkiye’ de bu kadar uyumlu ve başarılı bir ekip daha olacağını sanmıyorum. Bu ekiple daha nice filmlere imza atacağız. Son olarak şunu eklemek istiyorum, bizler Aydın’dan çok sinema filmleri çıkartacağız Türkiye sinemasına. Tüm ekibi kutlar ve başarılarımızın devamını diliyorum” diye konuştu. 

27 Aralık’ta Vizyonda olacak Filmin Konusu ise şöyle: Gazetede yayınlanmış, gerçek bir hikâyenin kamera kayıtlarına aktarılmasıdır. Üniversitenin gazetecilik bölümünde eğitim gören bir grup öğrenci, bitirme tezi için ilginç bir haber araştırmaktadırlar.

Öğrenciler, Sır perdesi aralanamayan ve 8 dağcının kaybolmasından şüphe edinilen ve aynı zamanda dağ evinde ilkel şartlarda yaşayan Wild’ in hikâyesini, kamera kayıtlarıyla destekleyecek şekilde haber yapmaya karar verirler. Bu arada lanetli olarak inanılan 13 rakamının kehanetini ortadan kaldırmak için 5 kurbana daha ihtiyacı vardır. Kaybolan 8 dağcının ardından 5 kişilik gurup olan gençler; bu sır perdesini aralayabilecekler mi?

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER