banner249

Bu proje bir yastıkta kocatacak!

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde hayata geçirdiği sosyal projeler ile ilçenin gelişime katkı sunmayı amaçlayan ‘Gelişim Platformu’ boşanmaların önüne geçmek amacı ile ‘Kırkgöz' ün gölgesinde, bir yastıkta kocamak’ isimli bir projeyi daha hayata geçirecek.

Bu proje bir yastıkta kocatacak!
banner240

Proje ile ilgili Bolvadin Kent Konseyi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, platform genel sekreteri ve Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Bolvadin Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Mehmet Akif Çakırer, katılımcılara platform çalışmaları hakkında bilgi verdi. 


Platform toplantılarına vatandaşlar tarafından gün geçtikçe gösterilen ilginin artmasından duydukları memnuniyeti dile getiren Çakırer, bu durumun kendilerini daha fazla proje üretmeye teşvik ettiğini kaydetti. 

'Kırkgöz'ün gölgesinde, bir yastıkta kocamak’ adlı bir proje hazırlamaya başladıklarını söyleyen Çakırer, proje ile amaçlarının ilçede boşanma olaylarının azaltılmasına katkıda bulunmak olduğunu söyledi. Türk toplumunun sağlam bir şekilde ayakta kalmasında düzenli aile yapısının çok önemli olduğuna vurgu yapan Çakırer, bu konuda çeşitli etkinlikler yapacaklarını söyledi. Toplantıya, platform yönetim kurulu üyeleri, eğitimciler ve davetliler katıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER